Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σνίτσελ μοσχαρίσια πικάντικα ρολάκια

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 06 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Γρήγορο και πολύ γευστικό φαγητό.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 4 σνίτσελ μοσχαρίσια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • χυμός Ι λεμονιού
  • ρίγανη
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι - πιπέρι πάπρικα.

Οδηγίες
  1. Αλατοπιπερώνουμε,πασπαλίζουμε με ρίγανη και πάπρικα τα σνίτσελ μας.
  2. Κόβουμε το τυρί και το σκόρδο σε μπαστουνάκια τοποθετούμε από ένα κομματάκι τυρί και σκόρδο στην άκρη του κάθε σνίτσελ. Τυλίγουμεε τα σνίτσελ σε ρολάκια και τα στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
  3. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι, σοτάρουμε τα ρολάκια να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε λίγες χοντρές φέτες σκόρδου στο τηγάνι(προαιρετικά κι αν σας αρέσει),σκεπάζουμε το τηγάνι μας και υα σιγοψήνουμε.
  4. Όταν απορροφηθούν όλα τα υγρά τους τότε ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και τα αποσύρουμε από τη φωτιά. Σερβίρονται ζεστά με το ζουμάκι τους και το τυρί που έχει ξεχειλίσει από τα ρολάκια.

Λίγα μυστικά ακόμα

πηγή που εγώ έκανα μερικές αλλαγές,έβαλα κασέρι,πρόσθεσα ρίγανη και πάπρικα συν σκόρδο στο τηγάνι . Εγιναν πολύ νόστιμα

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή