Σοκολατάκια με νουγκάτ σε άσπρη σοκολάτα
Για τη γέμιση
- 300 γρ μερεντα
- 75 γρ κουβερτουρα
- 75 γρ λευκη σοκολατα
- 100 γρ χοντροκομμενα φουντουκια
για τα καλαθάκια
- 200 γρ. λευκη σοκολάτα ή κουβερτούρα
καλαθάκια
- Βάζουμε σε ενα ριχό ταψί λαδόκολα.
- Λιώνουμε την σοκολάτα
- παίρνουμε 20 χαρτάκια για σοκολατάκια και τα γεμίζουμε με την λευκη ή την σκούρα σοκολάτα με ενα πινέλο.
- Τα αναποδογυρίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως.
- Τέλος βγάζουμε σιγά σιγά τα χαρτάκια.
Για τη γέμιση
- Λιώνουμε τη μερέντα με τη σοκολάτα σε μπεν μαρί
- προσθετουμε και την λευκη σοκολατα με το φουντούκι
- Τη βγαζουμε απο το μπεν μαρί και το αφήνουμε μερικά λεπτά μέχρι να μπορούμε να την βάλουμε σε κορνέ με το αστεράκι
- Κάνουμε ροζέτες και γεμίζουμε τις θηκούλες
- αφήνουμε να κρυώσουν.