Σοκολατάκια Τιραμισού
125 γρ μπισκότα σαβαγιαρ
200 γρ . μασκαρπονε
15 γρ αχνη
1 βανιλια
2 κ.σ. αμαρετο λικέρ
30 γρ κακάο σκόνη
Βάζουμε τον καφέ με 8 κ , σ . καυτό νερό , το ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει .
Αλέθουμε τα μπισκότα , τα ραντίζουμε με τον καφέ και αφήνουμε για 15 λεπτά .
Χτυπάμε το μασκαρπονε με την άχνη , την βανίλια και το αμαρετο καλά .
Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε ελαφρά να ενωθούν τα υλικά .
Κάνουμε 35 σοκολατακια , τα ρίχνουμε μέσα στο κακάο σκόνη και τα διατηρούμε κρύα .