Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2644-tzigerompourekakia.jpg
Τζιγερομπουρεκάκια



Σολομός στο φούρνο με τυριά

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 15 Ιούνιος 2014
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμος και εύκολος τρόπος να φτιάξουμε το φρέσκο σολομό.

Συστατικά
  • Ενα κομμάτι σολομό για κάθε άτομο
  • 200 γρ. τυρι κρεμα Φιλαδελφεια
  • Τυρι τριμμενο εμενταλ
  • Αλάτι,
  • πιπερι
Οδηγίες
  1. Σε ενα πυρεξ βαζουμε το ψάρι σολομο, αλείφουμε με το τυρι κρεμα σε κάθε κομματι ,υπολογιζουμε 3-4 κ. σ. Ρίχνουμε αλάτι και πιπερι
  2. Πασπαλίζουμε με το τριμμενο τυρι.
  3. Ψηνουμε σε ζεστο φουρνο στους 200 βαθμούς περιπου 20 λεπτα, ισως λιγότερο, ισως περισσοτερο.
  4. Μόλις παρει το τριμμενο τυρι χρωμα, ειναι ετοιμο.
  5. Σερβιρουμε με σαλατα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή