Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σπάρτακ

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2015
none
Περιγραφή

 

Τέλειο γλυκό

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 100γρ βούτυρο ,
  • 2κ σ μέλι ,
  • 200 γρ ζαχαρη
  • βάζουμε στο μπεν Μαρι τα 3 υλικά μεχρι να λιωσει ζαχαρη, προσθέτουμε
  • 2αυγα ,και 1,5 κ γ σόδα κ ανακατεύουμε συνεχεια γινετε ενα αφρός
  • Βγαζουμε απο την μπεν Μαρι κ προσθέτουμε
  • 400 γρ αλευρι ,
  • 4 κ σ κακάο ,κ
  • 1 κ γ μπέικιν κανουμε τη ζυμη.
Οδηγίες
  1. Η ζυμη δεν πρεπει να κολλάει στα χερια, αν χρεαστει προσθέτουμε λιγο αλευρι
  2. Χωρίζουμε τη ζύμη, εγώ εκανα 5 φύλλα, ανοίγουμε φύλλο σε λαδοκολα εμενα ηταν το ταψί μου 25 Χ35 αν θέλετε μπορείτε κ σε ποιο μικρά, ψηνουμε 180βαθμ. για 7-8 'όχι παραπάνω να μην παραψηθει. .....
  3. Όταν τελειώνουμε τη διαδικασία και ψήσουμε και τις 5 πίτες, κανουμε την κρεμα εγώ εβαλα 500 γρ μασκαρπόνε ,600 γρ κρεμα γάλακτος ,200 γρ ζαχαρη ,2 βανίλιες ολα μαζι χτυπαμε στο μίξερ γινετε ενα άσπρο μίγμα.
  4. Οποτε ξεκινάμε ενα φύλλο, απο πανω κρεμα μεχρι τελος στο τελευταίο δεν βάζουμε κρεμα η αφηνουμε ετσι η σοκολατα λιωμένη κουβερτούρα σε μπεν Μαρι .

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή