Σπάρτακ
- 100γρ βούτυρο ,
- 2κ σ μέλι ,
- 200 γρ ζαχαρη
- βάζουμε στο μπεν Μαρι τα 3 υλικά μεχρι να λιωσει ζαχαρη, προσθέτουμε
- 2αυγα ,και 1,5 κ γ σόδα κ ανακατεύουμε συνεχεια γινετε ενα αφρός
- Βγαζουμε απο την μπεν Μαρι κ προσθέτουμε
- 400 γρ αλευρι ,
- 4 κ σ κακάο ,κ
- 1 κ γ μπέικιν κανουμε τη ζυμη.
- Η ζυμη δεν πρεπει να κολλάει στα χερια, αν χρεαστει προσθέτουμε λιγο αλευρι
- Χωρίζουμε τη ζύμη, εγώ εκανα 5 φύλλα, ανοίγουμε φύλλο σε λαδοκολα εμενα ηταν το ταψί μου 25 Χ35 αν θέλετε μπορείτε κ σε ποιο μικρά, ψηνουμε 180βαθμ. για 7-8 'όχι παραπάνω να μην παραψηθει. .....
- Όταν τελειώνουμε τη διαδικασία και ψήσουμε και τις 5 πίτες, κανουμε την κρεμα εγώ εβαλα 500 γρ μασκαρπόνε ,600 γρ κρεμα γάλακτος ,200 γρ ζαχαρη ,2 βανίλιες ολα μαζι χτυπαμε στο μίξερ γινετε ενα άσπρο μίγμα.
- Οποτε ξεκινάμε ενα φύλλο, απο πανω κρεμα μεχρι τελος στο τελευταίο δεν βάζουμε κρεμα η αφηνουμε ετσι η σοκολατα λιωμένη κουβερτούρα σε μπεν Μαρι .