Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σπασμένη και κομμένη σοκολάτα για δωράκια

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018
none
Περιγραφή

Σοκολάτα σε πλάκες φτιαγμένη από τα χεράκια μας που αν την τυλίξουμε κατάλληλα, γίνεται και ένα θαυμάσιο δώρο για πολλές περιστάσεις.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
1 ταψί μεγάλο του φούρνου
  • 6 ως7 Σοκολατες του γουστο σας (χωρις μπισκοτο η καρπους)
  • ξηρούς καρπούς ή μπισκότα ή ό,τι άλλο θέλουμε
Οδηγίες
  1. Στο ταψι βαζω λαδοκολα και βαζω τις σοκολατες τη μια διπλα στην αλλη.
  2. Ζεσταινω το φουρνο στους 50 βαθμους
  3. Βαζω στο φουρνο το ταψι για 10 ως 15 λεπτα και αναμεσα κοιταω με ενα ξυλακι αν εχει μαλακωσει η σοκολατα.
  4. Τη βγαζω απο το φουρνο και με το ξυλακι η πιρουνι κανω σχεδια και βαζω απο πανω ο,τι γουσταρω απο αλμυρο ως καρπους ή μπισκοτακια μικρα.
  5. Το αφηνω σε κρυο μερος να σφιξει παλι η σοκολατα και το σπαω ή κοβω σε κομματια.
  6. Το προσφερω στο τραπεζι ή το βαζω σε διαφανη σακουλακια και τα κανω δωρακια στους αγαπημενου μου,απο τα χερακια μου!

Λίγα μυστικά ακόμα

Όχι παραπανω απο 50 βαθμους,πιθανον να μας χαλασει η σοκολατα και θα ειναι αχρηστη

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή