Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2101-kimadopita11.jpg
Κιμαδόπιτα



Στήθος κοτόπουλου γεμιστό

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2009
none
Περιγραφή

Ένα πολύ ελαφρύ φαγητό για καθημερινό ή επίσημο ή μπουφέ. Εύκολο και γρήγορο.

Συστατικά
  • 4 στήθη κοτόπουλου φιλέτο ανοιγμένα στη μέση σαν βιβλίο
  • 150 γραμ σπανάκι κομμένο, ζεματισμένο και στυμμένο πολύ καλά
  • 6 λιαστές ντομάτες ψιλ/νες
  • 100 γρ τυρί φέτα ή άλλο τυρί τριμμένο
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • Μισή κούπα ζωμό κότας
  • Λίγο λάδι και λίγο βούτυρο
  • Λίγη μουστάρδα
  • Αλάτι (με προσοχή)
  • Πιπέρι
Οδηγίες

  1. Αλείφουμε τα ανοιγμένα φιλέτα κοτόπουλου με λίγη από τη μουστάρδα. Μόνο από τη μία πλευρά. Αφήνω για λίγο να μαριναριστεί στο ψυγείο
  2. Ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης δηλ. σπανάκι, φέτα και λιαστή.
  3. Μοιράζω τη γέμιση στα κοτόπουλα και πάνω από τη μουστάρδα.
  4. Κλείνω τα κοτόπουλα με οδοντογλυφίδες και τα αλατίζω εξωτερικά.
  5. Σε τηγάνι σοτάρω στο λάδι-βούτυρο τα κοτόπουλα από όλες τις πλευρές.
  6. Σβήνω με το κρασί και ζωμό, αλατοπιπερώνω ελαφρά και μαγειρεύω για 20 λεπτά, αφού σκεπάσω με καπάκι το τηγάνι ή το σκεύος μας.
  7. Αφαιρώ μετά από λίγο τις οδοντογλυφίδες και κόβω σε φέτες.
  8. Σερβίρω με λαχανικά ή πατάτες ή ρύζι ή με ότι θέλουμε
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή