Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2969-glykopretzel.jpg
Επιδόρπιο με pretzel



Στήθος κοτόπουλου γεμιστό

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 29 Μάιος 2017
none
Περιγραφή

Πανεύκολο,νόστιμο και λάιτ φαγητό!

 

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
2 άτομα
  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 1 μεγάλη ντομάτα σε φέτες
  • τυρί του τοστ σε φέτες
  • πιπεριά σε μπαστουνάκια
  • αλατοπίπερο
  • ρίγανη
  • λάδι.
Οδηγίες
  1. Αφαιρούμε την πέτσα από τα στήθη ,τα πλένουμε καλά{εγώ τα αφήνω 5' σε νερό με ξύδι} ,αφήνουμε να στραγγίξουν.
  2. Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά μας .
  3. Τοποθετούμε σε πυρέξ τα στήθη κοτόπουλου,με μαχαιράκι ανοίγουμε στην μέση από την πλατιά πλευρά τους προς την στενή, Προσοχή! όχι μέχρι κάτω δεν θέλουμε να τα χωρίσουμε,
  4. αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε από 2 μισές φέτες ντομάτας σε κάθε φιλέτο ,το τυρί του τοστ κι αυτό κομμένο στην μέση πάνω από τις ντομάτες και τέλος την πιπεριά.
  5. Κλείνουμε το φιλέτο μας ,στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα ,ρίχνουμε πάλι αλατοπίπερο,ρίγανη και με ένα κουτάλι σούπας ρίχνουμε σε κάθε φιλέτο λάδι.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 45 λεπτά περίπου να ροδίσουν.
  7. Σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.

Λίγα μυστικά ακόμα

΄Αλλος ένας τρόπος είναι να μην τα ανοίξουμε αλλά να τα χαράξουμε απάνω και να βάλουμε σε κάθε χαραγματιά από 1 μπαστουνάκι πιπεριάς {βάζουμε πολύχρωμες για άρωμα} μικρές φέτες ντομάτας ή ντοματίνια κομμένα στην μέση και τυράκι ,όποιο σας αρέσει .
Οπως κι αν τα φτιάξουμε έχουμε ένα υγιεινό και πολύ νόστιμο φαγητό!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή