Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...


Στικς κολοκυθιών τραγανά

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2017
none
Περιγραφή

Τέλειο συνοδευτικό , τα είχαμε φάει σε ταβέρνα στη Ν.Μάκρη και μας άρεσαν πολύ έγινε το αγαπημένο μας!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • κολοκυθάκια όχι πολύ μεγάλα,μέτρια
  • αλατοπίπερο
  • ρίγανη
  • σιμιγδάλι ή αλεύρι {έβαλα σιμιγδάλι}
  • λάδι για το τηγάνι.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε,σκουπίζουμε καλά τα κολοκυθάκια μας και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια ,λίγο πιο μεγάλα από τις πατάτες τις τηγανιτές.
  2. Τα αλατοπιπερώνουμε.
  3. Σε ένα ταψάκι ρίχνουμε το σιμιγδάλι Ή το αλεύρι ,προσθέτουμε την ρίγανη και περνάμε τα μπαστουνάκια μας να αλευρωθούν καλά.
  4. Σε λάδι καυτό ρίχνουμε τα στικ - μπαστουνάκια μας ,τηγανίζουμε λίγα λεπτά προσέχοντας να μην μας καούν! γυρίζοντας τα 2-3 φορές να ροδίσουν.
Λίγα μυστικά ακόμα

Σιμιγδάλι έβαλα για να μην μαυρίσει το λάδι όπως γίνεται με το αλεύρι ,επίσης γιατί γίνονται πολύ τραγανά.

Εφτιαξα και λίγα στικς μελιτζάνας που έγιναν και αυτά τέλεια!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή