Συκώτι μαριναρισμένο
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
1 κιλό συκώτι λεπτοκομμένο και σε λωρίδες
4 σκελίδες σκόρδο στην πρέσα
λίγο λάδι
αλάτι πιπέρι
1 κ.γλ. κύμινο
1 κ.γλ. ζάχαρη
1 ποτηράκι κρασί
Οδηγίες
Βάζουμε όλα τα υλικά πλη του κρασιού σε γυάλινο μπολ, τα ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για 2 ώρες.
Στη συνέχεια βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και όταν κάψει, ρίχνουμε το συκώτι, το ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε σκεπασμένο να ψηθεί.
Πριν το τέλος του ψησίματος, ρίχνουμε το κρασί, το αφήνουμε να πάρει βράσει και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Σχόλια
Πράγματι φαίνεται νόστιμο και πικάντικο το σηκώτι με αυτό το μαρινάρισμα,φαντάζομαι το σκόρδο και το κίμινο θα κάνει τη διαφορά,θα δοκιμαστεί σύντομα.Ευχαριστούμαι
Μοσχομύρισε...!! Πολύ καλό πρέπει να γίνεται!!!
Πολυ νοστιμο μου φαιναιτε και εμενα ,μας αρεση πολυ το Συκωτι μπραβο Ηλιαννα ,θα το δωκιμασω γρηγορα!!
Συμφωνώ και εγώ ότι κύμινο κάνει την διαφορά ,βέβαια και το κρασάκι δίνει ωραίο άρωμα! Μπράβο Ηλιάννα! στα αγαπημένα θα μπεί η συνταγή σου!
Η Χρηστίνα είναι καλή μαγείρισσα ,σίγουρα θα είναι καλή η συνταγή της!!!!!!!!!!!!!!!
μπραβο γλυκεια μου.φαινεται τελειο και δε θα μυριζει κιολας.καταπληκτικη η ιδεα του κρασιου.
ωραια η προταση για το συκωτι,διαφορετικη απο οσες γνωριζουμε λογω της προσθηκης του κιμινου,θα δοκιμαστει!
Το έφτιαξα σήμερα Ηλιάννα!!πραγματικά έγινε πικάντικο,σκέψου πως δοκίμασα και εγώ που δεν το τρώω!!!!!!!!!!