Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Cisco Certified Design Associate
angeleena 3.12.2019 8:51
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

592-liastes1.jpg
Λιαστές ντομάτες



Τα Ράσα του Παπά

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 02 Αύγουστος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
  • 4 ασπράδια
  • 100 γρ. ζάχαρη

Παντεσπάνι

  • 4 κρόκους
  • 2 αυγά
  • 100 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. αλεύρι

Γέμιση

  • 2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής «Γιώτης» της αρεσκείας σας
Οδηγίες

  1. Ανάβουμε το φούρνο στους 160°
  2. Σε ένα ταψί φούρνου βάζουμε λαδόκολλα.
  3. Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη πολύ καλά σε σφιχτή μαρέγκα.
  4. Τη βάζουμε σε μια σακούλα κορνέ και κάνουμε 3 μπαστούνια ευθεία, αλλά αφήνουμε κενό ανάμεσα κατά 2 εκατοστά.
  5. Τώρα χτυπάμε τους κρόκους με τα αυγά και ρίχνουμε σιγά- σιγά τη ζάχαρη άχνη.
  6. Μετά ρίχνουμε και το αλεύρι κοσκινισμένο και το ανακατεύουμε ελαφρά.
  7. Το βάζουμε και αυτό στη σακούλα του κορνέ και τώρα γεμίζουμε τα κενά ανάμεσα στη μαρέγκα.
  8. Ψήνουμε αμέσως για 25 λεπτά,  ώσπου να ροδίσει η μαρέγκα και το παντεσπάνι.
  9. Μετά όταν κρυώσει, το κόβουμε σε 3 ίδια κομμάτια.
  10. Τώρα φτιάχνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με τις οδηγίες που μας γράφει το φακελάκι.
  11. Βάζουμε το ένα κομμάτι από το παντεσπάνι μας σε μια πιατέλα και μετά από την κρέμα και ξανά παντεσπάνι και πάλι κρέμα.
  12. Τελειώνουμε με παντεσπάνι.
  13. Το αφήνουμε στο ψυγείο, ώσπου να το σερβίρουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Αν θέλουμε βάζουμε και φρούτα μέσα
Σχόλια
Σχόλιο από ΝΤΙΝΑ , Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Tα σκαλοπατια της κολασεως θα το ελεγα εγω Μπιανκα .
Δεν νομιζω να υπαρχει πιο γρηγορο και νοστιμο γλυκο ,ειδικα αν εχεις προνοησει και εχεις φυλαξει σαβαγιαρ .
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Άλλη μια ευρυματική συνταγή της Bianka!!!!Μπράβο!!!!Aλλά και η πινελιά της Ντίνας με έχει τρελλάνει γιατι πιάνει το πνεύμα μου!!!!:) :) Συμφωνείς εσύ, Βianka;
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2009
Ναι Ηλιαννα μου αρεσει να το κανουμε
Νιτινα μου να την χαιρεσαι :-))
Σχόλιο από sofouleli , Πέμπτη, 21 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αν δεν μου στείλεις ένα κομματι θα σ αφορίσω κανονισε . τι όνομα είναι αυτό που το βάφτισες.
Μεταφορά στην κορυφή