Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

956-keik ginger.jpg
Κέικ Τζίντζερ



Τάρτα με κρέμα και φρούτα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 28 Ιούλιος 2015
none
Περιγραφή

Νόστιμη και εμφανίσιμη τάρτα με σμέουρα ή βύσσινα!

Συστατικά

Βάση Ζυμη μπισκοτενια

  • 250 γρ αλευρι.
  • 125 γρ ζαχαρη.
  • 125 γρ βουτυρο η μαργαρίνη.
  • 1 Αυγο.
  • 1 βανιλια
  • 1/2 πακετο μπεκιν

Για την κρέμα

  • 2 φακελάκια ανθος αραβοσιτου βανιλια που βράζουμε
  • 500 ml γαλα.
  • 1 βανιλια
  • 600 γρ τυρι κρεμα η πολυ Καλα στραγγισμένο Γιουρτι
  • 1/2 Κ,γλ. Χυμο λεμονι
  • 200 γρ Αχνη ζαχαρη

Για κάλυψη

  • 500 γρ σμέουρα η αλλα φρουτα αρκεί να ειναι ξινά μπορείτε να βάλετε και βύσσινα μπορείτε να βάλετε και κατεψυγμένα αλλα οχι ξεπαγωμένα
  • 1 κουτί ζελέ σε Κόκκινο χρώμα
Οδηγίες
  1. Πρώτα κανουμε την κρεμα: Βαζουμε το γαλα με το ανθος αραβοσιτου να βράσει και να έχουμε μια κρεμα, οταν κρυωσει λιγο ριχνουμε το γιαουρτι, την βανιλια, τον χυμο και την αχνη. Με έναν αυγοδαρτη τα ανακατεύουμε πολυ Καλα.
  2. Για την μπισκοτενια ζυμη: ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι και το βαζουμε για 30 λεπτα στο ψυγείο. Ανάβουμε τον φουρνο στους 170 βαθμούς αντισταση.
  3. Ανοιγουμε μετα τη ζυμη σε φυλο και την βαζουμε σε μια φορμα με στεφάνι 26αρα και κοιτάμε να ειναι και τα πλάγια καλυμμένα.
  4. Ριχνουμε επανω την κρεμα ,και απλώνουμε επανω τα φρουτα. Ψήνουμε για 60 λεπτα.
  5. Μόλις βγάλουμε το γλυκο απο τον φουρνο έτσι πως ειναι καυτό, βαζουμε επανω το ζελέ που έχουμε φτιάξει οπως γράφει η συσκευασία.
  6. Αφηνουμε να κρυωσει πολυ Καλα και να σταθεί και να σφίξει η κρεμα, δηλαδη όλη νύχτα η καλυτερα 12 ώρες.

Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2015
Κορίτσια το έφτιαξε μια φίλη μου και έβαλε επάνω Μήλα Κομμένα στα 1/4 και καθε 1/4 κομάτι το χάραξε λιγο 3-4 φορές και οταν ψήθηκε
το πασπαλισε μετά μόνο με άχνη
Μεταφορά στην κορυφή