Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ταχινοπιτάκια εύκολα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018
none
Περιγραφή

Σας αρέσει το ταχίνι; φτιάξτε εύκολα ταχινοπιτάκια και απολαύστε τα με το καφεδάκι ή το τσάι σας! Ταχίνι μπορούμε να βάλουμε όποια γεύση μας αρέσει π.χ. με μέλι,με μερέντα .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
6-8 άτομα

1 πακέτο σφολιάτα {2 φύλλα}
ταχίνι
καστανή θές { προαιρετικά, εγώ δεν βάζω}
άχνη και κανέλα για το τέλος .

Οδηγίες

Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας και το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
Αλείφουμε κάθε κομμάτι με ταχίνι,πασπαλίζουμε με ζάχαρη σκορπάμε απάνω τις σταφίδες {αν τις βάλουμε}.
Κλείνουμε σε τριγωνάκια τη σφολιάτα μας πιέζοντας καλά τις άκρες να μην μας ανοίξουν. Πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη και ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς.
Σερβίρουμε τα ταχινοπιτάκια μας με άχνη και κανέλα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να αλείψουμε ταχίνι κάθε φύλλο σφολιάτας ,να προσθέσουμε σταφίδες και να το τυλίξουμε σε ρολό, κόβουμε κάθε ρολό σε 10 φέτες-ρολάκια, απλώνουμε κάθε φέτα σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε τα ρολάκια μας.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή