Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τηγανητή κολοκύθα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Παρασκευή, 10 Φεβρουάριος 2012
none
Περιγραφή

Για όσους αρέσει η κίτρινη κολοκύθα τηγανητή!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  •     1/2 κ.κολοκύθα ,
  •     1/3 φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις,
  •     αλάτι, πιπέρι και ρίγανη,
  •     λάδι για τηγάνισμα.
Οδηγίες

 Καθαρίζουμε την κολοκύθα,αφαιρούμε τους σπόρους,την κόβουμε σε κομματάκια,την πλένουμε και στραγγίζουμε καλά.

 Κόβουμε την κολοκύθα σε πολύ λεπτές φέτες ή τριγωνικές φέτες.

 Αλατοπιπερώνουμε το αλεύρι και αλευρώνουμε τις φέτες της κολοκύθας τινάζοντάς τις να φύγει όλη η περισσευούμενη ποσότητα.

 Ζεσταίνουμε περίπου 3 εκ. λαδιού σε ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τις φέτες της κολοκύθας λίγες-λίγες, γυρνώντας τις από μια φορά, μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα κι από τις δύο πλευρές.

 Τις βγάζουμε, τις αφήνουμε να στραγγίξουν για ένα λεπτό πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε, αν θέλετε, μαζί με σκορδαλιά.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή