Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Tηγανίτες με τυρί

recipe image
Προστέθηκε απόtzeni.masterchef, Σάββατο, 16 Ιούλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Αφράτες ,χρυσόξανθες,τηγανίτες με τυρί,όλο μοσχοβολιά!

Συστατικά
  • 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 αυγά
  • 1 φακελάκι μαγιά σκόνη
  • 1 ποτήρι νερό χλιαρό
  • 300γρ.φέτα τριμμένη με το χέρι.
  • Αλάτι μισό κουταλάκι.
  • Πιπέρι.
  • Ψιλοκομμένο δυόσμο.
  • Κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1/2 κουταλάκι ζάχαρη
Οδηγίες
  1. Στο  αλεύρι κάνουμε μια λακουβίτσα,και στο κέντρο ρίχνουμε την μαγιά,τ'αυγά ελαφρά χτυπημένα, την ζάχαρη και το νερό,μέσα στο οποίο έχω διαλύσει το αλάτι.
  2. Κάνουμε ένα χυλό σαν γιαούρτι σακούλας, και τον αφήνουμε μισή ώρα περίπου μέχρι να αρχίσει να κάνει φουσκάλες.
  3. Προσθέτουμε την φέτα, τον δυόσμο,το πιπέρι,και ανακατεύουμε καλά.
  4. Παίρνουμε κουταλιές και τις ρίχνουμε σε καυτό λάδι.Τις γυρίζουμε και απο τις 2 πλευρές να ροδίσουν
  5.  .Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Τις πασπαλίζουμε όσο είναι καυτές με τριμμένο κεφαλοτύρι.
Λίγα μυστικά ακόμα

Ίσως χρειαστεί λίγο νερό παραπάνω.Ο χυλός πρέπει να είναι παχύρευστος όχι νερουλός.

Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 17 Ιούλιος 2011
Πολύ καλές τηγανίτες Τζένη! θα τις κάνω σύντομα1 Μπράβο!
Σχόλιο από georgia2783 , Κυριακή, 17 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Βουαουυυυυυ!!!!Θημαμε,η γιαγια μου τους εκανε,αλλα απλα,και τους βαζαμε πετημεζη.Θα τους θτιαξω συντομα!!!!!
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 17 Ιούλιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Και εγω Γεωργια μου!!τιε εφτιαχνε η μαμα μου οταν ειμασταν μικρα και ειχαμε Φασολαδα!!μμμ!!!!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 30 Ιούλιος 2011
Τζένη μου ,έκανα τις τηγανίτες σου ,έγιναν πεντανόστιμες και μοσχοβολούσαν με τον φρέσκο δυόσμο ,όμως δεν έγιναν τόσο εμφανίσιμες ,λίγο χοντρούλες ! σαν και μένα!
Σχόλιο από tzeni.masterchef , Κυριακή, 31 Ιούλιος 2011
Ειρήνη μου η εμφάνιση εξαρτάται απο το αλεύρι που θα χρησιμοποιήσεις.π.χ πιο αφράτες γίνονται με το πολυτελείας αλλά πιο εμφανίσιμες με το αλεύρι για όλες τις χρήσεις η και μισό -μισό με σταρένιο.Δεν έχεις παρα να πειραματιστείς.
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 31 Ιούλιος 2011
Η φωτογραφία από την Ειρήνη.
Μεταφορά στην κορυφή