Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

nike zapatillas mujer
JerryPetty 20.4.2018 3:26
adidas nmd womens
JerryPetty 20.4.2018 3:24
asics gel lyte
JerryPetty 20.4.2018 3:23
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3260-maffinskolokythi.jpg
Maffins κολοκυθιού



Θράψαλα με κρεμμυδάκια

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 22 Μάρτιος 2016
none
Περιγραφή

Ένα ακόμη πεντανόστιμο πιάτο με Σαρακοστιανά!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό θράψαλα,πλυμένα και κομμένα σε μεγαλούτσικα κομμάτια.
  • 2 κρεμμύδια κομμένα φέτες,
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες.
  • 1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας και 1 κουταλιά πελτέ ντομάτας.
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι.
  • Αλάτι,ρίγανη ,πιπέρι,δαφνόφυλλο ,λίγη ρίγανη ,
  • 1 κουταλιά σούπας ούζο.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε τα θράψαλα να βράσουν με 2 κιλά νερό.Τα ξαφρίζουμε.
  2. Όταν μαλακώσουν καλά τα στραγγίζουμε και κρατάμε το ζουμί τους.
  3. Βάζουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια με το λάδι ,και τα γυρίζουμε μέχρι να γυαλίσουν,προσθέτουμε και τις σκελίδες του σκόρδου.
  4. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα καλαμαράκια και τα γυρίζουμε και αυτά .
  5. Τα σβύνουμε με το ούζο,προσθέτουμε τον ντοματοχυμό και τον πελτέ ανακατεμένα.Επίσης προσθέτουμε το δαφνόφυλλο το αλάτι ,το πιπέρι και λίγη ρίγανη.
  6. Βάζουμε λίγο από το ζουμί των θράψαλων,και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει και να δέσει η σάλτσα του.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή