Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1377-cover_.jpg
Κοραλλάκι Ογκρατέν



Το καλύτερο ζελέ με άσπρο κρασί

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 17 Οκτώβριος 2009
none
Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1000 γρ. κρασί άσπρο
  • 1000 γρ.  φρέσκο χυμό μήλου
  • 100 γρ. δυόσμο
  • 1 πακέτο ζάχαρη με πηκτίνη  3:1
  • Μπορείτε να την κάνετε με άσπρη ζάχαρη και να βάλετε 1 πακετάκι πηκτίνη μέσα
  • Πήζει ουσιαστικά την μαρμελάδα και θα την βρείτε στα σούπερ μάρκετς
Οδηγίες
  1. Βάζουμε τον χυμό με τον δυόσμο να πάρει μια  βράση
  2. Μετά τον αφήνουμε για 1 ώρα
  3. Προσθέτουμε και το κρασί και την ζάχαρη και τα βράζουμε για 5 λεπτά
  4. Κάνουμε την δοκιμή με το κουτάλι, αν έχει δέσει καλά
  5. Βγάζουμε τον δυόσμο
  6. Βάζουμε το ζελέ αμέσως σε βαζάκια, τα κλείνουμε καλά τα αναποδογυρίζουμε  και τα αφήνουμε να κρυώσουν
  7. Τα φυλάμε σε δροσερό μέρος
  8. Τρώγετε σε ψωμί και με γιαούρτι
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή