Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τούρκικο Ρύζι

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 30 Απρίλιος 2015
none
Περιγραφή

Νόστιμο και μυρωδάτο ρύζι πιλάφι!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 ποτηράκι μανέστρα - κριθαράκι
  • 2 ποτηράκια ρυζι Καρολίνα
  • 4 κ σ λαδι
  • 1 κ σ βουτυρο
  • 1 ζελέ της κνορ μοσχαρι η κότα ( ζωμός σε κύβους)
  • Νερο όσο πάρει να σκεπάζει το ρυζι
  • Αλατι πιπερι
Οδηγίες
  1. Βάζεις 2 ποτηράκια ρύζι Καρολίνα με 2 κ σ αλάτι σε λεκάνη ρίχνεις καυτό νερό ανακατεύεις το αφήνεις 5 λεπτα, μετά το στραγγίζεις ( αυτο το κόλπο κανει το ρυζι να ειναι μετα σπυρωτό και οχι λαπά ) και το πλένεις μέχρι να βγαίνει το νερό καθαρό.
  2. Βάζεις το λάδι στο τηγάνι η κατσαρόλα. Ρίχνεις τη μανέστρα και την καβουρντιζεις να ξανθύνει, μετά ρίχνεις 1 κ σ βούτυρο και το ρύζι, ανακατεύουμε λιγο να σωταριστουν ολα μαζι.
  3. Αλάτι, πιπέρι και νερό καυτό μέχρι να σκεπαστει καλα, ρίχνεις και το ζελεδακι και βράζεις για 20 λεπτα, κοιτάς και απο λιγο αν χρειαστεί λιγο νερό ακόμη.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή