Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:http://dumpsemv.com Best Dumps Shop Track 1...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:37
Απ:Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz D...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:35
Απ:Http://DumpsEmv.Com Dumps & Cvv Read Shop H...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:33
http://DumpsEmv.Com Sell Dumps Track 1&2 vendor le
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:30
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:28
Απ:www.dumpsemv.com Dumps With Pin & Cvv Dumps...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:26
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:24
Απ:www.dumpsemv.com best dumps shop track 1&2 ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:21
Απ:www.dumpsemv.com Carding Methods CVV & Dump...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:19
Απ:www.dumpsemv.com Sell Dumps Track 1&2 GUARA...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:17
Απ:www.dumpsemv.com BUY VALID CLONE ATM CARDS ...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:16
Απ:www.dumpsemv.com Dumps Track 1&2 High Balan...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 12:15
Https://DumpsEmv.Com Forum sell cvv fullz Dumps Pi
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:19
Απ:www.dumpsemv.com Dumps fullz Available Orig...
cardcloned@protonmail.com 26.9.2022 7:18
Buy TOEFL Certificate Online without Exam
jame002 23.9.2022 7:33
Storm Middle, November 14th: Canes drop toward FS
Annettes 23.9.2022 3:34
2022 Early Signing Working day Analysis - Offensiv
Annettes 23.9.2022 3:33
PREDICTIONS! Arkansas vs. Missouri
Annettes 23.9.2022 3:32
ASU Softball: Hill awarded Pac-12 Participant
Annettes 23.9.2022 3:31
Buy toward Notice Your Orange Gentleman
Annettes 23.9.2022 3:28
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τούρτα Ανοιξιάτικο Χαμόγελο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 15 Απρίλιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 8 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά

Παντεσπάνι

  • 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 150 γρ. ζάχαρη
  • 4 αυγά
  • 200 γρ. φουντούκια αλεσμένα ή αμύγδαλα
  • 1 κ.γ. μπέικιν

Κρέμα

  • 23 κομμάτια σοκολατάκια  Giotto ή Rocher θρυμματισμένα με το πιρούνι
  • 200 γρ. νουγκατίνα ή νουτέλα
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 φακελάκια  sahnesteif  από το ΑΛΝΤΙ  ή άχνη ζάχαρη
  • 2  βανίλιες
  • λίγο λικέρ Αμαρέτο, αν θέλουμε

Ντεκόρ

  • 100 γρ. αμύγδαλα ή φουντούκια χοντροαλεσμένα
  • 16 κομμάτια σοκολατάκια  Giotto η Rocher
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος
  • λίγη άχνη ή 1 φακελάκι sahnesteif
  • κουβερτούρα λιωμένη, αν θέλουμε και έχουμε
Οδηγίες
  1. Ανάβουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς
  2. Κάνουμε το παντεσπάνι
  3. Σε μια φόρμα 26αρα βάζουμε στον πάτο μια λαδόκολλα
  4. Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη να αφρατέψει και ρίχνουμε ένα- ένα τα αυγά
  5. Ανακατεύουμε το μπέικιν με τα αλεσμένα φουντούκια  ή αμύγδαλα και τα ανακατεύουμε απαλά στο μίγμα
  6. Βάζουμε το μίγμα μέσα στην φόρμα, το προσέχουμε να είναι παντού το ίδιο
  7. και ψήνουμε για 30 λεπτά
  8. Αφήνουμε να κρυώσει και αλείφουμε με την νουτέλα
  9. Ζεσταίνουμε τα 200 γρ. νουγκατίνα
  10. Η νουτέλα δεν χρειάζεται ζέσταμα και αλείφουμε την βάση
  11. Τα  αμύγδαλα ή τα φουντούκια τα βάζουμε σε τηγάνι, τα καβουρδίζουμε λίγο και τα αφήνουμε να κρυώσουν
  12. Τα 400  γρ. κρέμα γάλακτος τα χτυπάμε με τα 2 φακελάκια sahnesteif ή με την άχνη να αφρατεψει καλά, ρίχνουμε και το Αμαρέτο, τις βανίλιες, τα σπασμένα σοκολατάκια την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε ελαφρά να ενωθούν
  13. Βάζουμε την κρέμα επάνω στην βάση και αλείφουμε να πάει παντού
  14. Χτυπάμε τα  200 γρ. κρέμα γάλακτος με 1 φακελάκι sahnesteif  ή άχνη να αφρατέψουν και στολίζουμε την τούρτα μας με το κορνέ με την κρέμα γάλακτος με τα σοκολατάκια ολόκληρα και λιωμένη κουβερτούρα και με τα καβουρντισμένα αμύγδαλα (βλέπετε στην φωτογραφία)
  15. Την βάζουμε στο ψυγείο και σερβίρουμε παγωμένη
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 18 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θα ήθελα να ρωτήσω το παντεσπάνι είναι ένας πάτος και πάνω εκεί βάζουμε τη νουτέλα; Είναι θεϊκή!
Σχόλιο από hrisag , Κυριακή, 18 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Παναγια μου !τι πειρασμος ειναι αυτος,δεν θα αντισταθω καθολου!
Σχόλιο από Margo , Κυριακή, 18 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσια!! Γεύση και εμφάνιση!!!
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2010
σας ευχαριστω ,για τα καλλα σας λογια κοριτσια

Δαφνη μου ΤΟ SAHNESTEIF ειναι σε σακουλακια με σκονη ασπρη παου την χτυπαμα μαζι με την κρεμα γαλακτος και πειζη χωρις να κοπη η κρεμα γιατι καμμια φορα κοβεται
το εχει Το λιντλ και το αλντι,μου ειπε η Μαρα,αν δεν εχετετ βαζετε αχνη η οτι αλλο βαζατε εσεις μεχρι τωρα για να χτυπησετε την κρεμα γαλακτοςμ εγω σας το εγραψα για να το ξετετε και αυτο,γιατι ειναι μια βοηθεια ,τουλαχιστον εγω το μεταχειριζωμαι ολες τις φορες που χτυπαω την κρεμα γαλακτος,και ειμαι σηγουρη οτι δεν θα κοπη,
η κρεμα γαλακτος κοβεται πολες φορες και γεινεται νερο και βουτυρο,αυτο συμβαινη αν η κρεμα γαλακτος δεν ειναι παρα πολυ κρυα οταν την χτυπησουμε η το σκευος μας δεν ειναι καθαρο δηλαδη αν εχουμε χτυπηση πριν μεσα βουτυρο η λαδι πρεπει να το πληνουμε με πολυ καυτο νερο πριν χτυπησουμε την κρεμα γαλακτος
Σχόλιο από marianta , Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Καταπληκτική τούρτα Μπιάνκα!
Μεταφορά στην κορυφή