Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1469-aliolio1.jpg
Σπαγγέτι αλιόλιο



Τούρτα με Σμέουρα ή φράουλες ή βατόμουρα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Δευτέρα, 06 Μάιος 2019
none
Περιγραφή

Λαχταριστή και εύκολη τούρτα με φρούτα.

Συστατικά

Για το κεικ που είναι και η βάση
100 γραμμάρια μαύρης σοκολάτας
4 αβγά
100 γραμμάρια ζάχαρη
125 γραμμάρια αλεσμένα φουντούκια η καρύδια
Για την κρέμα:
400 γρ τυρί μασκαρπόνε
100 γρ άχνη
250 ml κρέμα γάλακτος
1  βανίλια
Για την επικάλυψη
400 γραμμάρια κατεψυγμένα ή φρέσκα  σμέουρα ή Φράουλες
250 ml χυμό από Σμέουρα ή φράουλα ή ό,τι άλλο χυμό κόκκινο έχετε για το κόκκινο  ζελέ
1 πακέτο κόκκινου ζελέ

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 ° C.
Για το κέικ
Κόψτε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια ή τη λιώνετε σε Μπεν Μαρί
Ξεχωρίστε τα αυγά, χτυπήστε τα ασπράδια αυγών μέχρι να αφρατεψουν πολύ καλά και γίνουν μαρέγκα
Χτυπάμε τους κρόκους  και τη ζάχαρη έως ότου αφρατεψουν πολύ καλά
Προσθέτουμε  προσεκτικά την μαρέγκα ανακατέψετε προσεκτικά με μια σπάτουλα
Ρίχνουμε την σοκολάτα  και τα φουντούκια η καρύδια.
Ρίξτε το μείγμα σε φόρμα με δαχτυλίδι (Ø 26 cm) που έχετε βάλει το χαρτί ψησίματος,και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 40 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσει. Βγάζουμε το χαρτί
Βάζουμε το δαχτυλίδι από την φόρμα γύρω από το κέικ και το κλείνουμε
Για την κρέμα μασκαρπόνε
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την μισή άχνη να γίνει σαντιγί
Χτυπάμε το τυρί μασκαρπόνε με την άλλη μισή άχνη και την βανίλια.
Προσθέτουμε προσεκτικά την σαντιγύ στο μασκαρπόνε και ανακατεύουμε προσεκτικά να ενωθούν οι δύο κρέμες.
Βάλτε την κρέμα επάνω στο κέικ και το αφήνουμε να σφίξει η κρέμα στο ψυγείο.
Για την επικάλυψη
Απλώστε κατεψυγμένα σμέουρα ( καλύτερα είναι τα φρέσκα φρούτα) επάνω  στην κρέμα.
Φτιάξτε το κόκκινο ζελέ με τον χυμό από Σμέουρα όπως γράφει το κουτί του ζελέ  και ρίξτε το επάνω στα σμέουρα προσεκτικά, βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 6 ώρες.  Αφαιρέστε το δακτύλιο  πριν το σερβίρετε

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή