Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τούρτα παγωτό πανεύκολη

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Τρίτη, 22 Ιούλιος 2014
none
Περιγραφή

Τόσο εύκολη και τόσο νόστιμη τούρτα παγωτό μαζί, γίνεται. Η Βάση είναι με την αγαπημένη συνταγή όλων μας, το μωσαϊκό.

Συστατικά

Για τη βάση

  • Μια δόση από σπιτικό μωσαϊκό η συνταγή εδώ
  • 1 μεγάλη φόρμα με διάμετρο 29 εκ.με αφαιρούμενο πάτο

Για το παγωτό

  • 1 κουτί σαντιγί μεταλλικό κουτί
  • μερικές κ.σ. γάλα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουτί εβαπορέ γάλα
  • 1 βανίλια
  • μερικές κ.σ. βύσσινο σιρόπι (βυσσινάδα)

Για στόλισμα

Οδηγίες
  1. Φτιάχνουμε τη βάση όπως λέει η συνταγή για το μωσαϊκό εδώ. Βάζουμε το μωσαϊκό στη φόρμα, τη στρώνουμε καλά και στη συνέχεια στη κατάψυξη μέχρι να ετοιμάσουμε το μείγμα του παγωτού μας.
  2. Για το παγωτό: Χτυπάμε στο μίξερ πρώτα τη φυτική σαντιγί με μερικές κ.σ. γάλα μέχρι να αφρατέψει, περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα για μερικά λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε τη βανίλια και τέλος προσθέτουμε το εβαπορέ και χτυπάμε ακόμα 3-4 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε το μείγμα του παγωτού μας στη φόρμα πάνω από το μωσαϊκό και το βάζουμε στην κατάψυξη για 1 με 1,5 ώρα να σφίξει λίγο.
  4. Βγάζουμε τη φόρμα με το παγωτό από την κατάψυξη και ρίχνουμε κυκλικά αρκετό σιρόπι βύσσινο στην επιφάνεια του παγωτού μας. Με ένα μαχαίρι κάνουμε κύκλους. ώστε να ανακατευτεί κάπως το βύσσινο και να μπει μέσα στο μείγμα του παγωτού. Το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει τελείως για αρκετές ώρες.
  5. Για το σερβίρισμα: Ξεφορμάρουμε την τούρτα μας, ρίχνουμε τα χοντροσπασμένα καραμελωμένα αμύγδαλα και τέλος το σιρόπι σοκολάτας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Και τα 3 κουτιά που θα χρησιμοποιήσουμε για το παγωτό να ειναι στο ψυγείο από την προηγούμενη το βράδυ.

Τα μπισκότα που χρησιμοποίησα ήταν τα σοκολατένια πτι μπερ.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή