Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Φυλλάδιο προσφορών
Billymas 24.9.2018 14:15
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3572-mpriamthgani.jpg
Μπριάμ στο τηγάνι



Τούρτα Ζελέ Μωσαϊκό

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018
none
Περιγραφή

Μια ελαφριά, πρωτότυπη και πανέμορφη τούρτα ζελέ!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
1 φόρμα 24 ρα
  • 1 λίτρο γάλα
  • 12 φύλλα ζαλατινη άχρωμη
  • 100 γρ ζάχαρη
  • 6 βανίλιες
  • 1 ζελε με γεύση φράουλα η κεράσι
  • 1 ζελέ με γεύση λεμόνι η Ανανά
  • 1 ζελέ με γεύση κίουι
  • 1 ζελέ με γεύση Ροδάκινο
  • Ότι έχετε βάλετε αρκεί να έχουμε
  • διαφορετικές γεύσεις και χρώματα
  • Χυμό μήλου
Οδηγίες
  1. Το καθε χρώμα ζελέ το φτιαχνουμε οπως λεει η συσκευασια αλλα αντι για σκέτο Νερό το βάζουμε μισό μισό με Χυμό μήλου για πιο καλύτερη γεύση.
  2. Ξεχωριστά φτιάχνουμε τα 4 η 5 ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγειο να σφίξουν καλά σχεδόν όλη την Νύχτα.
  3. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό να μαλακώσουν.
  4. Ζεσταίνουμε λιγο το γάλα με την ζαχαρη και τις βανίλιες. Στιβουμε Καλα τις ζελατίνες. Τις Ρίχνουμε μέσα στο ζεστό γάλα και ανακατεύουμε Καλα να διαλυθούν. Το αφήνουνε λίγο να κρυώσει και να μην ειναι πολυ ζεστο.
  5. Κόβουμε τα ζελέ σε κυβους ή τριγωνα και τα βάζουμε ανακατεμένα στην φόρμα. Ρίχνουμε και το γάλα και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες μέχρι να σφίξει πολύ Καλα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν έχετε Φορμα Σιλικόνης, ντυνουμε μια φόρμα με μεμβράνη.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή