Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τούρτα Ζελέ Μωσαϊκό

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018
none
Περιγραφή

Μια ελαφριά, πρωτότυπη και πανέμορφη τούρτα ζελέ!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
1 φόρμα 24 ρα
  • 1 λίτρο γάλα
  • 12 φύλλα ζαλατινη άχρωμη
  • 100 γρ ζάχαρη
  • 6 βανίλιες
  • 1 ζελε με γεύση φράουλα η κεράσι
  • 1 ζελέ με γεύση λεμόνι η Ανανά
  • 1 ζελέ με γεύση κίουι
  • 1 ζελέ με γεύση Ροδάκινο
  • Ότι έχετε βάλετε αρκεί να έχουμε
  • διαφορετικές γεύσεις και χρώματα
  • Χυμό μήλου
Οδηγίες
  1. Το καθε χρώμα ζελέ το φτιαχνουμε οπως λεει η συσκευασια αλλα αντι για σκέτο Νερό το βάζουμε μισό μισό με Χυμό μήλου για πιο καλύτερη γεύση.
  2. Ξεχωριστά φτιάχνουμε τα 4 η 5 ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγειο να σφίξουν καλά σχεδόν όλη την Νύχτα.
  3. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό να μαλακώσουν.
  4. Ζεσταίνουμε λιγο το γάλα με την ζαχαρη και τις βανίλιες. Στιβουμε Καλα τις ζελατίνες. Τις Ρίχνουμε μέσα στο ζεστό γάλα και ανακατεύουμε Καλα να διαλυθούν. Το αφήνουνε λίγο να κρυώσει και να μην ειναι πολυ ζεστο.
  5. Κόβουμε τα ζελέ σε κυβους ή τριγωνα και τα βάζουμε ανακατεμένα στην φόρμα. Ρίχνουμε και το γάλα και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες μέχρι να σφίξει πολύ Καλα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν έχετε Φορμα Σιλικόνης, ντυνουμε μια φόρμα με μεμβράνη.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή