Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Τούρτα Ζελέ Μωσαϊκό

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018
none
Περιγραφή

Μια ελαφριά, πρωτότυπη και πανέμορφη τούρτα ζελέ!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
1 φόρμα 24 ρα
  • 1 λίτρο γάλα
  • 12 φύλλα ζαλατινη άχρωμη
  • 100 γρ ζάχαρη
  • 6 βανίλιες
  • 1 ζελε με γεύση φράουλα η κεράσι
  • 1 ζελέ με γεύση λεμόνι η Ανανά
  • 1 ζελέ με γεύση κίουι
  • 1 ζελέ με γεύση Ροδάκινο
  • Ότι έχετε βάλετε αρκεί να έχουμε
  • διαφορετικές γεύσεις και χρώματα
  • Χυμό μήλου
Οδηγίες
  1. Το καθε χρώμα ζελέ το φτιαχνουμε οπως λεει η συσκευασια αλλα αντι για σκέτο Νερό το βάζουμε μισό μισό με Χυμό μήλου για πιο καλύτερη γεύση.
  2. Ξεχωριστά φτιάχνουμε τα 4 η 5 ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγειο να σφίξουν καλά σχεδόν όλη την Νύχτα.
  3. Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό να μαλακώσουν.
  4. Ζεσταίνουμε λιγο το γάλα με την ζαχαρη και τις βανίλιες. Στιβουμε Καλα τις ζελατίνες. Τις Ρίχνουμε μέσα στο ζεστό γάλα και ανακατεύουμε Καλα να διαλυθούν. Το αφήνουνε λίγο να κρυώσει και να μην ειναι πολυ ζεστο.
  5. Κόβουμε τα ζελέ σε κυβους ή τριγωνα και τα βάζουμε ανακατεμένα στην φόρμα. Ρίχνουμε και το γάλα και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 12 ώρες μέχρι να σφίξει πολύ Καλα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν έχετε Φορμα Σιλικόνης, ντυνουμε μια φόρμα με μεμβράνη.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή