Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Τραγανό κέικ μπισκότου με γέμιση καρύδας και αμύγδαλου

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017
none
Περιγραφή

Ιδιαίτερο και πολύ νόστιμο κέικ!!!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
24 αρα φόρμα
  • Για τη ζύμη
  • 400 γρ αλεύρι
  • 100γρ ζάχαρη
  • 250 γρ βούτυρο
  • 10 g μπέικιν πάουντερ
  • 2 αυγα
  • 1/2 λεμόνι μονο το ξύσμα
  •  Για τη γέμιση:
  • 130 γρ ζάχαρη
  • 200 γρ αμύγδαλο πούδρα
  • 100 γρ τριμμένη καρύδα
  • 3 κουταλιές της σούπας ρούμι
  • 250 ml κρέμα γάλακτος
Οδηγίες
  1. Από τα παραπάνω 6 υλικα κανουμε μια ζυμη, (πιθανόν 2-3 κουταλιές αλεύρι ακόμα να προσθέσετε)
  2. Προθερμάνετε το φούρνο, στους 175 βαθμούς αερα
  3. Για την γέμιση
  4. Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι. Σε μια 24 άρα φορμα βαζουμε στον πατο μια λαδοκολα.Χωριζουμε τη ζύμη στα τρία μέρη
  5. Ενα μέρος το ανοιγουμε σε φυλλο και το βαζουμε στην φορμα. Το αλλο τρίτο στα πλάγια της φόρμας καπου 3 Πόντους
  6. Βαζουμε την γεμιση επανω με ενα βρεγμένο κουταλι την απλώνουμε να ειναι παντου το ίδιο πάχος
  7. Τώρα με το τελευταίο τρίτο κομμάτι της ζύμης ανοίγουμε και την βαζουμε επανω στην γεμιση.
  8. Ψήνουμε στους 175 ° C αέρα περίπου 40-45 λεπτά
  9. Οταν κρυωσει πασπαλιζουμε με αχνη.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή