Τρουφάκια καρύδας νηστήσιμα της Δέσποινας
- 240 γρ. ινδοκάρυδο (καρύδα νιφάδες)
- 1 κουτί κακάο πικρό
- 2 κούπες φρυγανιά τριμμένη
- 1 κούπα ζάχαρη άχνη
- 2 κούπες σουμάδα αναψυκτικό αραιωμένο ή 2 κούπες χυμό ανανά- καρύδα
- 1 σφηνάκι λικέρ πικραμύγδαλο (αν βάλουμε σουμάδα) ή λικερ καρύδα αν βάλουμε χυμό) + 4κουταλιές στο πλάσιμο
- Κρατάμε στην άκρη το μισό ινδοκάρυδο. Βάζουμε σε λεκάνη τα υπόλοιπα υλικά.Ζυμώνουμε ένα μείγμα σα τριμμένο κέικ. Αν γίνει πολυ σκληρό προσθέτουμε σουμάδα ή χυμό και αν γίνει αραιό προσθέτουμε φρυγανιά επιπλέον.
- Βρέχουμε τα χέρια μας στο λικέρ και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.
- Κατόπιν τα κυλάμε στο ινδοκάρυδο και τα βάζουμε σε καραμελόχαρτα.