Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4110-anwmala.jpg
Ανώμαλα ή Βραχάκια



Τσάτνεϋ με τσίλι πιπεριές

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Καυτερή και γλυκιά σάλτσα από γλυκές και καυτερές τσίλι πιπεριές. Γι αυτούς που αντέχουν τις σούπερ δυνατές και καυτερές γεύσεις.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης σε κομμάτια
  • 6 καυτερές κόκκινες πιπεριές τσίλι με ή χωρίς τους σπόρους σε κομμάτια
  • 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια σε φέτες
  • 100 γρ. τζίντζερ φρέσκο, καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • 100 ml ξύδι μπαλσάμικο
  • 100 ml νερό
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
Οδηγίες
  1. Κόβουμε όλα τα λαχανικά και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.
  2. Ξεσκεπάζουμε, δυναμώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε περιστασιακά. Μόλις απορροφηθούν τα υγρά το μείγμα είναι σαν σιρόπι καραμελωμένο.
  3. Αφαιρούμε από τη φωτιά, περιμένουμε να κρυώσει και λιώνουμε τη σάλτσα στο multi.

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδεύει κρέατα ψητά, τηγανητά κεφτεδάκια και τυριά.

Σε συνταγή της ΄Αννας Μαρίας Μπαρούχ

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή