Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2055-milfeiggrigoro1.jpg
Μιλφέιγ γρήγορο



Τσιζκεικ με δάκρυα ή με φράουλα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Πέμπτη, 24 Μάιος 2018
none
Περιγραφή

Άλλο ένα αγαπημένο τσιζκέικ για σας!

Συστατικά

Για την βάση:
75 γρ βούτυρο
1 αυγό
75 γρ ζάχαρη
Μια πρέζα αλάτι
200 γρ αλεύρι
1/2 πακετάκι μπεικην
Γέμιση:
750 γρ Quark (έβαλα 500 γρ και 250 μασκαρπόνε)
150 γρ ζάχαρη
3 κρόκους αυγών (βάζουμε στην άκρη τα ασπράδια για αργότερα)
2 φακελάκια βανίλια του Dr Oetker
Χυμό από ένα λεμόνι
500 μλ γάλα
250 μλ λάδι

Οδηγίες

Για τη βάση:Τα ανακατεύω όλα μαζί με την σειρά και τα βάζω σε βούτυρωμένη φόρμα και με λίγο αλεύρι πασπαλισμένο.
Η ζύμη κολλάει και δεν απλώνεται πάρα μόνο με το χέρι και με βοηθεια με λιγο αλεύρι,να πάει παντού και να ανέβει στα πλάγια μέχρι 4-5 πόντους.
Για τη γέμιση:Τα χτυπώ όλα μαζί καλά για περίπου 4-5 λεπτά και το βάζω μέσα στην φόρμα.
Το βάζω σε ήδη ζεστό φούρνο στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις πάνω κάτω για 40 λεπτά, μετά κατεβάζω την θερμοκρασία στους 160 βαθμούς.
Εχω χτυπήσει τα ασπράδια σε μαρέγκα με 100 γρ ζάχαρη.
Βγάζω προσεχτικά το γλυκό από τον φούρνο,(τον αφηνω αναμμενο)και βάζω επανω την μαρέγκα και με ένα πιρούνι κάνω κινήσεις προς τα επάνω,να κάνει λακουβακια και προσέχω να μην πάει κοντά στην φόρμα, καλά είναι να έχει 1.50 με 2 πόντους από την άκρη γιατί φουσκώνει στο ψήσιμο.
Το βάζω πάλι στον φούρνο στους 140 β για ακομα 30 λεπτά.
Αφήνω να κρυώσει καλά, καλύτερά αποβραδις και έτσι παρουσιάζονται τα δάκρυα.
Μπορειτε αντι για την Μαρεγκα να το αφησετε ετσι να κρυωσει,και την αλλη μερα βαζετε τις φραουλες ομοιομορφα με ζελε φραουλα, δειτε φωτογραφιες
Και εγώ δεν περίμενα μέχρι την άλλη μέρα, μετά από μισή ώρα το έκοψα αλλά πολύ σκεφτικια, μήπως και δεν είναι σφιχτή η κρέμα και ξεχείλιζε, γιαυτο καλύτερά να το αφήσετε παρα πάνω να κρυώσει.
Ήμουνα σκεφτικια γιατί ψήνω τα πάντα σε αέρα και το πρόσεξα πολύ καλά.... Στα 30 λεπτά το σκεπασα με λαδόκολλα να μην το κάψει από πάνω, και το χαμηλωσα στο 180 στην συνέχεια Όπως γράφω επάνω στην συνταγή.
Και ακόμα κάτι.....Το Quark για αυτούς που ζουν Ελλάδα νομίζω μερικές φορές το φέρνει το Λιντλ, Αλλιώς γιαούρτι με όλα τα λιπαρά,και βάλτε 500 γρ και 250 μασκαρπόνε Τα βατόμουρα τα έβαλα στο τέλος γύρο γύρο από πάνω ξέχασα να βγάλω φωτογραφία.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή