Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1951-taramosalataasprh11.jpg
΄Ασπρη ταραμοσαλάτα



Τσουρέκι πλεξούδα με ξηρούς καρπούς και μερέντα

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2015
none
Περιγραφή

Απίθανη γεύση και εμφάνιση για το αγαπημένο μας τσουρέκι.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 αυγο ,
  • 200 γρ γάλα ,
  • 100 γρ νερο ,
  • 50 γρ ηλαιελαιο ,
  • 1 πακέτο ξερή Μαγια ή 25 γρ φρέσκια μαγια ,
  • 1κ γ αλατι ,
  • 700 γρ αλευρι ,
  • 100 γρ ζαχαρη
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε τα υλικά, ζυμώνουμε και αφηνουμε να φουσκώσει 45-50'
  2. Μετα ξεκινάμε τη διαδικασία, ανοίγουμε το φύλλο βάζουμε στο μισο τη μέρεντα κ ξηρούς καρπός αν θελουμε, εγώ εβαλα αμύγδαλο κ καρύδια κ το αλλο μισό κόβουμε σε λωρίδες και κανουμε πλεξουδες καθε 3 λωρίδες μια πλεξουδα .
  3. Μόλις τελειώσουμε τη διαδικασία με τις πλεξουδες, ξεκινάμε και στρίβουμε σαν ρόλο προς τις πλεξουδες και κολλαμε μεταξύ τους.
  4. Βάζουμε απο πανω κρόκο αυγού και ψηνουμε στους 180 βαθμούς μεχρι να ροδίσει.

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή