Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Χαλβάς φούρνου

recipe image
Προστέθηκε απόΒαγγος 13, Τρίτη, 28 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Ο κλασσικός σιμιγδαλένιος χαλβάς.
Συστατικά
  • 3 φλιτζάνια ψιλό σιμιγδάλι
  • 1 φλιτζάνι βιτάμ
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • μισο φλιτζάνι αμύγδαλα ή καρύδια
  • 1 κουτάλι σούπας κανέλλα τριμμένη
  • 3 κουταλάκια γλυκού μπέικιν
για το σιρόπι:
  • 2,5 φλιτζ.ζάχαρη
  • 3 φλιτζ.νερό
  • 1 φλιτζ.κανέλλα
Οδηγίες
  1. Ανακατεύετε το σιμιγδάλι την κανέλλα και το μπέικιν.
  2. Χτυπάμε το βιτάμ να ασπρίσει και προσθέτουμε τους κρόκους και την ζάχαρη
  3. Δουλεύετε τ΄ασπράδια να γίνουν μαρέγκα και προσθέτετε λίγο σιμιγδάλι και  λίγη μαρέγκα εναλλάξ.
  4. Ρίχνετε τα αμύγδαλα, ανακατεύετε  και ρίχνετε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι.
  5. Το ψήνουμε  μια ώρα σε μέτριο φούρνο και όταν ψηθεί το βγάζουμε και το σιροπιάζουμε
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Θα ήθελα να μάς πεις σε αυτή τη νόστιμη συνταγή, πόσα αυγά μπαίνουν και πώς φτιάχνουμε το σιρόπι.
Σχόλιο από Βαγγος 13 , Τετάρτη, 29 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
τα αυγα ειναι 3.
βαζουμε το νερο και τη ζαχαρη σε μια κατσαρολα μαζι με τη κανελλα και απο τη στιγμη που θα παρει βραση το βραζουμε για 5- 6 λεπτα
Μεταφορά στην κορυφή