Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Χοιρινή πικάντικη τηγανιά με πιπεριές

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Πέμπτη, 11 Ιούνιος 2015
none
Περιγραφή

Πικάντικη, πεντανόστιμη τηγανιά !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 1/2 κιλό χοιρινή τηγανιά σε κομμάτια,
  • 2 πράσινες πιπεριές σε μπαστουνάκια,
  • 1 κόκκινη πιπεριά ή Φλωρίνης σε μπαστουνάκια,
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά σε μπαστουνάκια,
  • 2 ξερά κρεμμύδια,
  • ρίγανη ή θυμάρι,ανάμεικτα μπαχαρικά,ανάμεικτα πιπέρια αλάτι,
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο για το τηγάνι + 1/2 φλ. για το κρέας,
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε πολύ καλά το κρέας,στραγγίζουμε καλά,αλατοπιπερώνουμε. Το βάζουμε σε μεγάλο μπολ που θα χωράει,προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά,το μισό λάδι , ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες Ή ακόμη καλύτερα από το βράδυ να απορροφήσει όλες τις γεύσεις.
  2. Βάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά,ρίχνουμε όπως είναι την τηγανιά μαριναρισμένη ,αφήνουμε να πιει τα υγρά της ανακατεύοντας, αφού αρχίσει να στεγνώνει και να παίρνει χρώμα ρίχνουμε το 1 φλ. λάδι ,αφήνουμε να σοταριστούν καλά.
  3. Σβήνουμε με το κρασί,προσθέτουμε λίγο νερό,χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας τακτικά να μην μας κολλήσει για 30 λεπτά περίπου ή έως να μαλακώσει το κρέας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Παρόμοια συνταγή με τη χοιρινή τηγανιά με τσίπουρο

Αν δεν σας αρέσουν τα πικάντικα αποφύγετε τα ανάμεικτα μπαχαρικά και πιπέρια. Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή