Χρωματιστές πιπεριές με χαλούμι
- 4 πιπεριές χρωματιστές σε μεγάλα καρέ
- 2 σκ. Σκόρδο στην πρέσα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- Αλάτι. Πιπέρι
- 250 γρ. χαλούμι
- Βάζω σε πυρέξ τις πλυμένες και κομμένες πιπεριές.
- Ραντίζω με αλάτι και σκόρδο πάνω στις πιπεριές
- Ρίχνω την κρέμα γάλακτος και μπόλικο πιπέρι.
- Ψήνω στους 200 με 220ο για 30΄ περίπου να μαλακώσουν λίγο οι πιπεριές και αφού τις ανακατεύω κατά διαστήματα.
- Στη συνέχεια απλώνω σε φέτες το χαλούμι και ψήνω άλλο 10 λεπτά περίπου να λιώσει το τυρί.
Η συνταγή είναι της Έστερ.
Μπράβο Ηλιάννα!!