Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Μπισκότα πραλίνας
M_nis27 26.3.2020 0:40
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

4432-milipitaafrathken.jpg
Μηλόπιτα αφράτη



Ζυμαρικά ερωτευμένα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 09 Μάιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πιο όμορφα ζυμαρικά, δε γίνονται!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  •    340 γρ αλευρι ή 150 γρ αλευρι και 150 γρ σιμιγδαλι
  •    ½ κ,γλ. αλατι
  •    1 κ,σ. λαδι
  •    3 αυγα
  •    3 παντζάρια βρασμενα και σε πολτο στο μουλτι
  •    Μαϊντανό, τα φυλαρακια
Οδηγίες
  1. Βάζουμε το αλεύρι στον πάγκο εργασίας.   Κάνουμε μια λακουβίτσα και ρίχνουμε τους κρόκους, τα αβγά, το αλάτι και το λάδι. Τα ζυμώνουμε καλά και το κάνουμε ρολό,   το μοιράζουμε σε 3 μερη.
  2. Στο 1 βαζουμε μερικες κ,σ. απο τον πολτο πατζαρια ετσι που να εχουμε ενα ωραιο κοκκινο χρωμα.   Το τυλίγουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε 1 ώρα να ξεκουραστεί.
  3. Ανοιγουμε το κοκκινο κομματι ζυμη σε φυλλο με κουπ καρδουλας η οτι αλλο θελουμε , κοβουμε τα σχεδια.
  4. Ανοίγουμε το 2ο κομματι ζυμη σε φύλλο 30χ30 και πάντα βάζουμε αρκετό αλεύρι να μην κολλάει.     Βαζουμε επανω τις καρδουλες και ξαναπλαθουμε να ενωθουν καλα επανω στο φυλλο που ανοιξαμε.   Κοβουμε σε κομματια ετσι που να φαινεται καλα το σχεδιο.
  5. Τωρα ανοιγουμε το 3 κομματι σε φυλλο 30χ30, το χαραζουμε στη μεση, βαζουμε επανω στο ενα μισο τα φυλλα μαιντανου, σκεπαζουμε με το αλλο μισο και   το ανοίγουμε σε φύλλο   και κόβουμε σε πολύ στενές λωρίδες και προσεχουμε να βγαλουμε το σχεδιο ολοκληρο στα μακαρονια μας.
  6. Τα στεγνώνουμε λίγο 20 λεπτά περίπου. Τα ρίχνουμε σε νερό που βράζει. Σερβίρετε με κοκκινιστά φαγητά

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θελουμε τα κοβουμε σε λαζανια η σε κανελονια, θα εχουμε ενα ωραιο εμφανισιμο φυλλο για τα λαζανια και κανελονια μας.

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Παρασκευή, 11 Μάιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Η περιγραφή τα λέει όλα! Μπράβο, για την υπέροχη συνταγή που μοιράστηκες μαζί μας!
Σχόλιο από eleni_p , Παρασκευή, 11 Μάιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μπιάνκα είναι τρέλα τα ερωτευμένα ζυμαρικά πιο ζουζουνιάρικα δεν γίνονται!!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 11 Μάιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τέλεια όπως πάντα Μπιάνκα!
Πραγματικά πολύ όμορφα ζυμαρικά,μπράβο!!
Μεταφορά στην κορυφή