Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

627-keik1.jpg
Κέικ ουράνιο τόξο



Αφράτο παντεσπάνι

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Σάββατο, 24 Ιανουάριος 2015
none
Περιγραφή

Ιδιαίτερα αφράτο παντεσπάνι για τις τούρτες μας!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 8 αυγά
  • 115 γρ. ζαχαρη + 115 γρ. ζάχαρη
  • 65 γρ. ηλιέλαιο
  • 35 γρ. νερό
  • 100 γρ. αλεύρι
  • 100 γρ. κορν φλάου
  • 1 μπέικιν
Οδηγίες
  1. Χωρίζουμε ασπράδια απο κρόκους .
  2. Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με 115γρ ζάχαρη μεχρι να ασπρισουν. Προσθέτουμε 65 γρ ηλιελαιο με 35 γρ νερό ζεστό και χτυπαμε σε μικρη ταχύτητα στο μίξερ μαζί με τους κρόκους. Τέλος προσθέτουμε 100 γρ αλεύρι με 100 γρ κορν φλάουρ και 1μπέικιν στους κρόκους, το αφήνουμε στην άκρη και χτυπάμε τα ασπράδια αρχικά μόνα τους και μετά βάζουμε 115 γρ. ζάχαρη συνεχίζουμε το χτύπημα σε σφικτή μαρέγκα.
  3. Στο μείγμα των κρόκων προσθέτουμε τη μισή μαρέγκα περίπου και την ανακατεύουμε με τη σπάτουλα να αραιώσει στο μείγμα μας και μετά προσθέτουμε και την υπόλοιπη μαρέγκα με απαλές κινήσεις.
  4. Βάζουμε το μείγμα μας σε ταψάκι, μπορούμε σε 26 ομως ανέβαζουμε τα ύψος με λαδοκολα ,αλλοι μπορούν να χρησιμοποιησουν 28 εκ. ή 30 εκ.το ιδιο μείγμα σε διάφορα ταψια ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
  5. Αφήνουμε να κρυώσει καλά και μετά χωρίζουμε σε πάτους το παντεσπάνι μας.

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή