Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ακτινίδια μαρμελάδα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2012
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμη η μαρμελάδα αυτή!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό ακτινίδια καθαρισμένα και κομμένα κομμάτια.
  • 850 γραμμάρια ζάχαρη.
  • Χυμό μισού λεμονιού.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε στην φωτιά την ζάχαρη και τα ακτινίδια ,Ανακατεύουμε καλά και βράζουμε αρκετή ώρα .
  2. Σβήνουμε την φωτιά και πολτοποιούμε με την ράβδο. Ξαναβάζουμε στην φωτιά και συνεχίζουμε ανακατεύοντας συνεχώς για να μην μας κολλήσει η μαρμελάδα.
  3. Βάζουμε μια κουταλιά σε ένα πιατάκι ,την κρυώνουμε και γέρνουμε το πιατάκι ,αν κυλά δύσκολα σημαίνει ότι έγινε και την παίρνουμε από την φωτιά, αν όχι συνεχίζουμε λίγο ακόμη.
  4. Στο τέλος προσθέτουμε και τον χυμό λεμονιού.
Λίγα μυστικά ακόμα

Βρήκα την συνταγή στο Ra Di Cio.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή