Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Aμπελοφάσουλα σαλάτα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Δευτέρα, 16 Μάρτιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

. Ένας τρόπος να τα απολαύσουμε είναι σαλατούλα. Είναι τρυφερά, νόστιμα και υγιεινά γιατί έχουν βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες, σίδηρο, φυλλικό οξύ.

Συστατικά
  •  1 κιλό αμπελοφάσουλα
  •  λαδόξυδο
  • 1 μαϊντανό
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο
     αλάτι, πιπέρι
Οδηγίες
  1. Κόβω μόνο τις άκριες των φασολιών και τα πλένω καλά.
  2.  Bράζω αλατισμένο νερό και ρίχνω τα αμπελοφάσουλα  για 20 λεπτά περίπου.
  3. Aφού βράσουν, στο κάθε πιάτο προσθέτω  το λαδόξυδο που έχω ανακατέψει με το πολτοποιημένο σκόρδο, το μαϊντανό,  αλάτι, πιπέρι και ανακατεύω.
  4. Kαλή επιτυχία!
Σχόλια
Σχόλιο από bhsaria58 , Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχη σαλάτα ...για μένα υπέροχο διαιτητικό φαγάκι!!!!
Σχόλιο από πειναλεων , Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
θαυμασιο για μας τους παρίες της γαστρονομίας
Σχόλιο από Nefeli , Τετάρτη, 11 Νοέμβριος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Η υπεροχή της απλότητας!!!!!!!Ευχαριστούμε για την συνταγούλα.
Σχόλιο από sofouleli , Σάββατο, 04 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ρίξε και λιγο σκορδαλια απο πανω και να δεις τι νοστιμιες...ετσι τοκανε η γιαγια μου
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 04 Ιούνιος 2011
Bάζω σκόρδο όταν το περιχύνω με το λαδόξυδο και γίνεται σούπερ. Και η σκορδαλιά ειναι καλή αλλά μπελαλίδική γιαυτό προτιμώ το σκόρδο στη σάλτσα.
Σχόλιο από sofouleli , Κυριακή, 26 Ιούνιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Mπραβο που το θύμισες να φτιάξω...αχ και μια γιαγιά μας είχε φτιάξει κάποτε με σκορδαλιά αλλα μπελάς θα βάλω τζατζίκι να δω αν είνια ωραία.
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 26 Ιούνιος 2011
Αντί για σκορδαλιά, Σοφία, βάλε μια σάλτσα από λάδι, ξύδι και σκόρδο στην πρέσα. Περίχυσέ τα και άφησέ τα λίγο και μετά ....είναι καταπληκτικά.
Σχόλιο από sofouleli , Κυριακή, 26 Ιούνιος 2011
Συγνώμη τι είναι η πρέσα Ηλιανα μου; στο μούλτι όλα μαζί;
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 26 Ιούνιος 2011
Πρέσα σκόρδου είναι το εργαλείο που πιέζουμε το σκόρδο και μας το βγάζει πολύ ψιλοκομμένο.
Μεταφορά στην κορυφή