Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Αμυγδαλωτά

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 06 Νοέμβριος 2014
none
Περιγραφή

Εύκολα, νόστιμα και γρήγορα μπισκοτάκια με μάρσιπαν.

Συστατικά
  •     200 γρ. μαρζιπαν n Marzipanrohmasse ή αμυγδαλόπαστα
  •     80 γρ. ζαχαρη
  •     1 ασπράδι
  •     100 γρ.  αλεσμενα άσπρα αμυγδαλα
  •     Αμυγδαλα φίλε για το τύλιγμα
  •     Κουβερτουρα για γαρνίρισμα .
  •     Ζεστη μαρμελαδα βερύκοκο για το γλασάρισμα
Οδηγίες
  1. Χτυπαμε τα τέσσερα υλικά  μαζι στο μίξερ, ώστε να έχουμε ενα μειγμα.  Το μειγμα κολλαει παρά πολύ.
  2. Με ενα κουταλάκι παίρνουμε απο το μειγμα μια ποσότητητα,  το βαζουμε μεσα στην λεκανιτσα που έχουμε τα αμυγδαλα φίλε και το συμμαζεύουμε σε μισοφέγγαρο.
  3. Τα βαζουμε επανω σε λαμαρίνα με λαδοκολα και ψήνουμε σε ζεστο φουρνο στους  160 βαθμούς για 25 λεπτα να έχουν παρει ενα χρυσάφι χρωμα.
  4. Μολις βγουν απο το φουρνο, τα αλείφουμε με ενα πινέλο με την μαρμελαδα.
  5. Λιώνουμε την κουβερτουρα και βουτάμε τις 2 άκρες τους,  αφηνουμε επανω στην λαδοκολα να στεγνώσουν.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή