Χταποδοκεφτέδες
- 1 μεγαλουτσικο χταποδι (βρασμενο καλα και περασμενο απ το μουλτι),
- 2 αυγα,
- 1 κρασοποτηρο λαδι,
- 1 κ.γλυκου κοφτο ριγανη,
- αλατακι, πιπερακι,
- κοκκινο πιπερι γλυκο (οσο γλυκο κ πιπερατο το θελουμε),
- 1 μεγαλουτσικο κρεμμυδι στον τριφτη,
- 1 ματσακι μαϊδανο,
- 1 μπεϊκιν,
- 1 σφηνακι απ το ζουμακι που εβρασε το χταποδι,
- αλευρι μεχρι η ζυμη μας να γινει μαλακια και να παιρνεται με το κουταλι,
- λαδι για το τηγανισμα.
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι και σε καλα καυτο λαδι ριχνουμε κουταλια κουταλια τα κεφτεδακια μας.
Βγαζουμε σε χαρτι κουζινας, για να πιουν τα πολλα λαδια.