Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1377-cover_.jpg
Κοραλλάκι Ογκρατέν



Ανάμεικτα λαχανικά τουρσί

recipe image
Προστέθηκε απόΝΤΙΝΑ, Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Ένας γευστικός τρόπος για να διατηρήσετε τα λαχανικά σας !
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • Κουνουπίδι, τα λουλουδάκια μόνο
  • Φασολάκια
  • Κρεμμυδάκια κοκκάρι
  • Καρότα σε ροδέλες

 

Οδηγίες
  1.     Πλένετε μικρά κλωναράκια από κουνουπίδι ,  τα πασπαλίζετε με αλάτι.    Το σκεπάζετε και αφήνετε 24 ώρες και το στραγγίζετε
  2.     Καθαρίζετε φασολάκια και κρεμμυδάκια.    Κόβετε αγγουράκια σε μικρά τετράγωνα κομμάτια.    Καθαρίζετε μερικά καρότα και τα κόβετε.
  3.     Τα ρίχνετε σε νερό που βράζει.    Προσθέτετε αλάτι, μια κουταλιά της σούπας σε κάθε ένα κιλό νερό.    Τα αφήνετε να βράσουν επί 5 λεπτά, τα στραγγίζετε καλά και τα σκεπάζετε με βραστό ξύδι .
  4. Το βραστό ξύδι:    Βράζετε επί 20 λεπτά 8 φλιτζάνια τσαγιού άσπρο ξύδι με 25 γρμ πιπέρι ακοπάνιστο, 50 γρμ πιπερόριζα ακοπάνιστη και 2 μικρές κόκκινες πιπεριές
  5. Το στραγγίζετε και το ρίχνετε ζεστό επάνω στα λαχανικά
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 27 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Είναι τόσο απλό να έχεις ένα πικάντικο μεζεδάκι στο σπίτι! Νοστιμίζει και τις σαλάτες!
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 27 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Μου αρέσει η ποικιλία γεύσεων και χρωμάτων!
Σχόλιο από fei , Τρίτη, 06 Μάρτιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπεροχο!!!!!!!!Αλλα σας παρακαλω διευκρινηστε σε ποσο καιρο ειναι ετοιμο προς καταναλωση;
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 06 Μάρτιος 2012
Τα βάζεις σε αποστειρωμένα βάζα καλύτερα, τα κλείνεις και σε λίγες μέρες είναι έτοιμα. Αφού τα ανοίξεις τα διατηρείς στο ψυγείο.
Σχόλιο από fei , Τετάρτη, 07 Μάρτιος 2012
Ευχαριστω Ηλιανα
Μεταφορά στην κορυφή