Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

165-pitsa1.jpg
PIZZA



Αυθεντικό κέζε κούχεν με αχλάδια και καραμέλα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα απίθανο ζουμερό κέικ!

Συστατικά

ζύμη

  •     200 γρ αλεύρι
  •     125 γρ βούτυρο
  •     50 γρ ζάχαρη
  •     1 πρέζα αλάτι
  •     1 αβγο
  •     1 βανιλια

    Για τη γέμιση:

  •     1 κονσέρβα αχλάδια, στραγγισμένα
  •     5 αυγά
  •     150 γρ μαύρη ζάχαρη
  •     500 γρ.  γιαουρτι  καλά  στραγγισμενο
  •     250 γρ τυρί κρέμα
  •     230 ml χυμό αχλαδιών από την κονσέρβα
  •     1 φακελακι ανθος αραβοσιτου με γευση βανιλια απο αυτη που βραζουμε
  •     2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  •     1 βανιλια

    Για την επικάλυψη καραμέλας

  •     50 γρ ζάχαρη
  •     1 κουταλιά σουπας
  •     2 κουταλιές της σούπας Amaretto
  •     100 γρ αμύγδαλα φιλε
Οδηγίες



  1. Βουτυρωνουμε μια φορμα 26-αρα και την βαζουμε στο ψυγειο.
  2. Ετοιμάζουμε τη ζύμη και την απλωνουμε στην φορμα και στα πλαγια βαζουμε ζυμη  υψος περίπου 4 έως 4,5 cm,
  3. Για τη γέμιση:     κοβουμε τα αχλάδια σε κυβακια.     Χτυπαμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να εχουμε μια ελαφριά και κρεμώδη  κρεμα,προσθετουμε και το Τυρί κρέμα, το στραγγιστο γιαουρτι,  ριχνουμε και την βανιλια
  4. Ανακατευουμε το αλεύρι με το ανθος αραβοσιτου και στη συνέχεια το προσθέτουμε και αυτό, στο τελος ριχνουμε και το χυμό αχλάδι. ανακατευουμε καλά.
  5. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C πάνω / κάτω.  Βαζουμε τα αχλάδια τώρα επάνω στη ζύμη,   ριχνουμε επανω σιγα σιγα την κρεμα.    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτα.
  6. Στην συνεχεια κανουμε την επικάλυψη καραμελα.     Βαζουμε την ζάχαρη και το μέλι για να πάρουν μια βράση,  ρίχνουμε το Amaretto και ανακατεύετε τα αμύγδαλα.
  7. Βγαζουμε το κεζε κουχεν απο τον φουρνο και Απλώστε την καραμελα επανω.  Ψήνουμε για αλλα 15-20 λεπτά.
  8. Στη συνέχεια, αφήστε το να κρυώσει, και πασπαλιζουμε με αχνη.
  9. Το ξεφουρμαρουμε μετα απο 10 ωρες
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2011
Ενδιαφέρουσα συνταγή! στα υλικά της επκάλυψης δεν αναφέρεται το μέλι ,μάλλον θα είναι η μία κουταλιά που δεν λέει τι!
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2011
Ναι Ειρηνη μου αυτο ειναι μου διεφυγε το ατοιμο!!:-))
1 κ.σ Μελι
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Υπέροχο και τόσο πρωτότυπο!!!
Σχόλιο από mari , Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2012
Πολύ ωραία συνταγή ! θέλω να την κάνω μπορείς να μου πείς πως φτιάχνεις την ζύμη γιατι δεν περιγράφεις την διαδικασία παρασκευής της.Σευχαριστώ !
Σχόλιο από Bianka , Τετάρτη, 14 Νοέμβριος 2012
Άντε παλι εγώ η ξεχασιαρα!!
Βάζουμε τα 6 υλικα ολα μαζι σε μια λεκάνη το ζυμωνουμε γρήγορα και την ανοίγουμε σε φύλο στα μέτρα της φόρμας
Σχόλιο από mari , Πέμπτη, 15 Νοέμβριος 2012
οκ !!!
Μεταφορά στην κορυφή