Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Βάφλες πολύ τραγανές

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017
none
Περιγραφή

Απίθανες βάφλες τραγανές από έξω και μαλακές μέσα, με ένα μυστικό.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ή 200 γρ Λαδι
  • 3 αυγά
  • 150 γραμμάρια ζάχαρη
  • 250 γραμμάρια αλεύρι
  • 100 γραμμάρια νερό ανθρακούχο - σόδα υγρή
  • 1-2 Βανιλιες
  • Ξυσμα λεμονιού
Οδηγίες
  1. Χωρίστε τα αυγά, χτυπαμε τα ασπραδια με μια τσιμπια αλατι να γινει μαρέγκα και βαζουμε στο ψυγείο.
  2. Σε λεκάνη του μιξερ χτυπάτε Καλα το βούτυρο που ειναι σε θερμοκρασία δωματίου με τη ζάχαρη και βανιλια περιπου 5 -7 λεπτα. Ριχνουμε και τους κρόκους έναν έναν και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέστε τη βανίλια ή άλλες γεύσεις οπως θέλετε εσείς
  3. Προσθετουμε το αλεύρι και το νερό η σόδα σε τρείς δόσεις
  4. Τελευταία προσθετουμε την μαρέγκα και ανακατεουμε απαλα να ενωθούν τα υλικά.
  5. Βαζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί η ζύμη για περίπου 30 λεπτά.
  6. ψήνουμε τις βάφλες για 3 λεπτα ανάλογα τι πάχος τις θελουμε.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή