Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 8:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 16:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 10:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 9:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 9:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 9:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 19:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 16:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 18:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 12:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 7:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 17:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 12:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 12:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 17:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 14:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 17:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 17:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Βάφλες πολύ τραγανές

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017
none
Περιγραφή

Απίθανες βάφλες τραγανές από έξω και μαλακές μέσα, με ένα μυστικό.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου ή 200 γρ Λαδι
  • 3 αυγά
  • 150 γραμμάρια ζάχαρη
  • 250 γραμμάρια αλεύρι
  • 100 γραμμάρια νερό ανθρακούχο - σόδα υγρή
  • 1-2 Βανιλιες
  • Ξυσμα λεμονιού
Οδηγίες
  1. Χωρίστε τα αυγά, χτυπαμε τα ασπραδια με μια τσιμπια αλατι να γινει μαρέγκα και βαζουμε στο ψυγείο.
  2. Σε λεκάνη του μιξερ χτυπάτε Καλα το βούτυρο που ειναι σε θερμοκρασία δωματίου με τη ζάχαρη και βανιλια περιπου 5 -7 λεπτα. Ριχνουμε και τους κρόκους έναν έναν και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέστε τη βανίλια ή άλλες γεύσεις οπως θέλετε εσείς
  3. Προσθετουμε το αλεύρι και το νερό η σόδα σε τρείς δόσεις
  4. Τελευταία προσθετουμε την μαρέγκα και ανακατεουμε απαλα να ενωθούν τα υλικά.
  5. Βαζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί η ζύμη για περίπου 30 λεπτά.
  6. ψήνουμε τις βάφλες για 3 λεπτα ανάλογα τι πάχος τις θελουμε.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή