Βαρκούλες γεμιστές

Κρύο και πολύ νόστιμο ορεκτικό με γέμιση ντομάτας, τυριού, πιπεριάς. Συνοδέψτε το ορεκτικό με ουζάκι τώρα το καλοκαίρι ή κρασάκι-τσιπουράκι το χειμώνα!!
- αγγουράκια μέτρια κομμένα κατά μήκος στην μέση,
- ντομάτα(τες) χοντροκομμένη(νες),
- τυρί φέτα ή όποιο σας αρέσει χοντροκομμένο,
- πιπεριά πράσινη σε μικρά κυβάκια,
- ρίγανη,
- αλατοπίπερο,
- λάδι,
- χυμό λεμόνι,
- άνηθο ή μαϊντανό ψιλοκομμένο.
- Πλένουμε καλά τα αγγουράκια, αφαιρούμε λίγη σάρκα, τα αλατίζουμε.
- Ετοιμάζουμε τη γέμιση ψιλοκόβοντας την φέτα, τις ντομάτες, πιπεριά, άνηθο ή μαϊντανό, ο άνηθος του πάει περισσότερο κατά τη γνώμη μου, ρίχνουμε το λάδι, τον χυμό λεμονιού και ρίγανη, ανακατεύουμε τα υλικά και γεμίζουμε τις βαρκούλες μας.
- Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε το ορεκτικό μας στο ψυγείο να κρυώσει.
- Αν θέλουμε προσθέτουμε στο τέλος ελιές ψιλοκομμένες
Η συνταγή είναι από το σάιτ: bettycrocker.com