Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Berliner οι λουκουμάδες στο φούρνο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 26 Φεβρουάριος 2015 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Αγαπημένοι λουκουμάδες, τώρα και στο φούρνο.

Συστατικά
  • 350 γρ αλευρι για τσουρέκια
  • 150 μλ γαλα χλιαρο
  • 22 γρ φρέσκια μαγιά η 7 γρ ξηρή
  • 1 αυγο μικρο ή μέτριο
  • 5 κ. σ. ζαχαρη
  • 2 κ σ μαργαρίνη η Βουτυρο
  • 1 τσιμπια αλατι
  • Για το γέμισμα Μαρμελαδα οτι έχουμε η λιωμένη σοκολατα
  • Λιωμένο βουτυρο για το αλοιμα
  • Αχνη για το πασπαλισμα

Οδηγίες
  1. Βαζουμε την Μαγια με το χλιαρο γαλα και την ζαχαρη σε μια λεκάνη του μιξερ. Ανακατεύουμε λιγο με ενα πιρούνι μεχρι να λιώσει η μαγιά. Προσθετουμε το αλευρι , αλατι, και το αυγο και τα ζυμωνουμε ,με τον γαντζο του μιξερ. Ριχνουμε και το μαλακο βουτυρο η την μαργαρίνη, τα ζυμωνουμε με τον Γατζο για 10 λεπτα
  2. Μοιράζουμε τη ζυμη σε 7 κομματια και τα πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλακια. Τα βαζουμε επανω σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει μια λαδοκολα, τα σκεπαζουμε με πετσετα και αφηνουμε για 45 λεπτα σε ζεστο μέρος να ξεκουραστει η ζυμη.
  3. Ανάβουμε το φουρνο στους 180 - 190 βαθμούς πάνω κατω και βαζουμε την λαμαρίνα στην μεση του φουρνου μας. Ψήνουμε για 14 εως 15 λεπτα ανάλογα τον φουρνο θα εχουν παρει ενα πολυ ελαφρυ χρυσάφι χρωμα οχι να πολυψηθουνε γιατι θα ειναι στεγνα.
  4. Τα βγαζουμε, αφηνουμε λιγο να κρυωσουν και με μια σύριγγα ( εχουν κατι μεγάλες τα φαρμακεία ) τα γεμίζουμε με την μαρμελαδα η την λιωμένη σοκολατα. Αλοιφουμε προσεχτικά με το λιωμένο βούτυρο και βαζουμε μεσα σε μια λεκάνη με αχνη η τα πασπαλιζουμε με αχνη αν δεν θελουμε να ειναι πολυ γλυκα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγη ειναι απο την φιλη μου Slava που την μετάφρασα.

Μπορείτε να τα ψήσετε και σε φορμάκια μαφινς.

Σχόλια
Σχόλιο από malfa , Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που τα φτιάχνω και εξαφανίστηκαν!!!!
Σχόλιο από Bianka , Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2016
Χάρηκα που σας άρεσαν !!!
Μεταφορά στην κορυφή