Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Βιεννέζικο γκούλας

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012
none
Περιγραφή

Αγαπημένο φαγητό σε αρκετές χώρες της Ευρώπης!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  •     1 κιλό βοδινό κοτσι (εγω το λεω γαμπα ) κομμενο σε κομματατια γκούλας
  •     800 γρ κρεμμύδια χοντροκομμενα σε κυβους
  •     4 σκελίδα σκόρδο κομμενα σε κυβακια
  •     1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο σπόρους, ψιλοκομμένο
  •     1 κουταλιά της σούπας μαντζουράνα η ριγανη
  •     4 κουταλιές της σούπας πάπρικα
  •     1 κουταλιά ξύδι
  •       Αλάτι,      πιπέρι
  •     1 κουταλάκι του γλυκού πελτέ ντομάτας
  •       καλό λάδι,    ζωμο απο κρεας σε κυβο
Οδηγίες
  1. Βαζουμε το λαδι σε μια κατσαρολα και καβουρντιζουμε το κρεμμύδι να πάρει σκούρο καφέ χρωμα. περνουμε την κατσαρολα από τη φωτιά και με το πιμερ το κανουμε πουρέ
  2. Ριχνουμε το σκόρδο, το κύμινο, τη ματζουρανα η την ριγανη, πάπρικα,  ξύδι και τον πελτε ντοματας , ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε λίγο νερό και σιγοβραζουμε για 1/2 ώρα , έτσι ώστε η παπρικα να δωσει την γευση της σωστά.
  3.  Στη συνέχεια, προσθέστε το κρέας, ζωμό και λιγο νερο, όχι πάρα πολύ, το κρέας θα πρέπει να φαινεται.    Τώρα ριχνουμε το αλάτι και πιπέρι, βραζουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 - 3 ώρες πρεπει να σιγοβράσουν
  4.  Στο τελος Θα πρέπει να ειναι δεμενη η σαλτσα του και να εχει ενα ωραίο χρώμα σκούρο κοκκινωπό καφέ.

Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Κυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013
μπορουμε να βαλουμε απο το βραδυ τα κομματια κρεας με,1 κουταλια σουπας ξερη μαντζουρανα και αλεσμενο κυμνο και 2 κ σ λαδι να μαριναριστοιυν θα ειναι πιο πικαντικο το κρεας
Μεταφορά στην κορυφή