Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πουγκιά με παστουρμά πικάντικα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Σάββατο, 15 Μάιος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 6 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένας πικάντικος μεζές που «σηκώνει» πολύ μπύρα ή ούζο!

Συστατικά

 

  • Φύλλο κρούστας
  • Παστουρμάς ψιλ/νος
  • Λάδι για το άλειμμα των φύλλων
  • Κοπανιστή ή τυροκαυτερή ή  ανθότυρο
  • Γραβιέρα ψιλ/νη ή άλλο κίτρινο τυρί
Οδηγίες


  1. Ανακατεύουμε σε μπολ τον παστρουρμά, τη γραβιέρα και την κοπανιστή ή ανθότυρο ή τυροκαυτερή..
  2. Παίρνουμε 2 φύλλα και τα λαδώνουμε ανάμεσα.
  3. Τα κόβουμε στα τέσσερα. Σε κάθε 2 φύλλα βάζουμε ένα κουταλάκι από τη γέμιση.
  4. Με τα βρεγμένα μας δάκτυλα σφίγγουμε το φύλλο για να το κλείσουμε πάνω ακριβώς από τη γέμιση. Μπορούμε να το κλείσουμε και με σπάγγο κουζίνας ή πράσινο φύλλο κρεμμυδιού.
  5. Τα τοποθετούμε όλα σε βουτυρωμένο ταψί.
  6. Τα ψήνουμε στους 190ο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να πολτοποιήσουμε τον παστρουρμά στο μπλέντερ για ευκολία.

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Δευτέρα, 17 Μάιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσιος μεζές!!! Εύκολο, γρήγορο, πεντανόστιμο και πολύ εμφανήσιμο!
Σχόλιο από hrisag , Δευτέρα, 17 Μάιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Το εκανες παλι το θαυμα σου,υπεροχο!
Σχόλιο από marianta , Τρίτη, 18 Μάιος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πικάντικο, εύκολο και γευστικότατο μεζεδάκι!
Σχόλιο από adamantia , Τετάρτη, 02 Ιανουάριος 2013
το εχω κανει 2 φορες, δε με βλεπω να το κανω και τριτη γιατι μου ανοιγει ο πατος και χυνετε το μυγμα εξω. Νομιζω θα ηταν πολυ νοστιμο, αλλα ετσι δε μπορω να το βαθμολογισω......
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 02 Ιανουάριος 2013
Aν σου αρέσει η γέμιση και δεν τα καταφέρνεις με τη ζύμη....τότε ή χρησιμοποίσε άλλο ειδος ζύμης όπως σφολιάτα ή τα κάνεις με φύλλο κρούστας αλλά σε σχήμα όωπς αυτό που έχουν τα μπουρεκάκια, το τυλιχτό. Μην τα σφίξεις και πάλι πολύ...
Μεταφορά στην κορυφή