Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2635-mhlothganites1.jpg
Τηγανίτες μήλου



Βούτυρο πορτοκαλιού.

recipe image
Προστέθηκε απόErmioni, Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Συστατικά
  • 150 γρ. βουτυρο
  • ξυσμα ενος πορτοκαλιου
  • 2 κουταλιες σουπας ζαχαρη  άχνη
  • 1 πορτοκαλι βιολογικης καλλιεργιας (θελουμε το ξυσμα και τον χυμο του)
Οδηγίες
  1. Αφηνουμε το βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου να λιωσει.
  2. Πλενουμε το πορτοκαλι καλα, το σκουπιζουμε, με την λεπτη μερια του τριφτη περνουμε το ξυσμα του πορτοκαλιου και επειτα το στιβουμε.
  3. Περνουμε το βουτυρο, μια κουταλια χυμο, το ξυσμα και τη ζαχαρη και τα ανακατευουμε καλα και  ειναι ετοιμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Αν θελουμε το βαζουμε σε παγωθηκες για να το χωρισουμε σε μεριδες (οι οποιες ειναι ωραιες για το πρωινο).
  • Ταιριαζει επισης και  σε κρουασαν και σε βάφλες αλλα και σε οποιοδηποτε κεικ ή γλυκο θελουμε!
  • Μπορείτε επίσης να κάνετε μεγαλύτερες ποσότητες και να βάζετε στα διάφορα γλυκά σας γιατί μπορείτε να το διατηρήσετε στην κατάψηξη.
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ έξυπνο αυτό!!!!!και έχει πάντα έτοιμο άρωμα για τα γλυκά σου!!!
Οποιοδήποτε βούτυρο κάνει, ακόμα και μαργαρίνη;
Αλήθεια πόσος χρόνος χρειάζεται για να δέσουν τα αρώματα και να το χρησιμοποιήσουμε;
Σχόλιο από Ermioni , Τετάρτη, 15 Απρίλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
κοριτσια δεν ξερω αν κανει για μαργαρινη αλλα με το βουτυρο γινετε τελιο.
οσο για το αν ειναι βλαβερο για την υγεια μας απο την στιγμη που θα φτασει την θερμοκρασια περιβαλλον δεν νομιζω να προλαβει να δημιουργηθουν βακτηρια που να ειναι βλαβερα...εγω ετσι το κανω και ειμαι μια χαρα...
Μεταφορά στην κορυφή