Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

The design improved over the years, but the name s
marcusvsmith 21.5.2022 2:22
It continues to put a spring in your step
marcusvsmith 21.5.2022 2:19
Using a responsive foam that gives you an extra bo
marcusvsmith 21.5.2022 2:14
A breathable upper is made to feel contained, yet
marcusvsmith 21.5.2022 2:11
Least complicated Out there Ability for the Arizon
Galloway 12.5.2022 9:38
Ravens Have to have towards Regroup Out of the blu
Galloway 12.5.2022 9:37
Bears vs Saints Wild Card Playoff: Moment 50 perce
Galloway 12.5.2022 9:36
Brian Flores ‘still transferring for the duration
Galloway 12.5.2022 9:36
Fresh York Giants Slender 5 against Roster
Galloway 12.5.2022 9:35
Tampa Bay Bucs' Final NFL Challenger: 'Mad' Washin
Galloway 12.5.2022 9:34
Friday Cheese Curds: The Packerssecurity includes
Galloway 12.5.2022 9:33
Falcons 2021 no cost firm preview: The Falcoholic
Galloway 12.5.2022 9:32
Based on iconic ’90s fashion but keeping futuristi
elroygcrabtree 12.5.2022 3:48
Full-grain leather upper for a premium feel and su
elroygcrabtree 12.5.2022 3:45
Durable rubber sole with herringbone pattern for a
elroygcrabtree 12.5.2022 3:42
Serrated three-stripe styling shows off classic ad
elroygcrabtree 12.5.2022 3:41
men's classic leather motorcycle jacket
masterpaper 11.5.2022 5:33
Anna Claire Models - luxury escort Mykonos
cekkekarze@biyac.com 9.5.2022 10:39
What the NBA unvaccinated avid gamers
Petbigame 9.5.2022 1:58
ACC Betting Preview: January 29th
Petbigame 9.5.2022 1:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2979-likerkanelas.jpg
Λικέρ κανέλας



Βούτυρο Σπιτικό

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 06 Μάιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Φτιάχνουμε σπιτικό βούτυρο από κρέμα γάλακτος .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
130 γρ βούτυρο
  •    400 γρ κρεμα γαλακτος με 30% λιπαρά
  •    λιγο αλατι ,αν το θελουμε αλατισμενο
Οδηγίες
  1. Χτυπατε το βούτυρο για 15 λεπτα περιπου.
  2. Αυτο τωρα αρχιζει και χωριζεται απο το νερο του.
  3. Στραγγιζουμε το πρωτο νερο και συνεχιζουμε παλι το χτυπημα, ξαναστραγγιζουμε το νερο και εχουμε το βουτυρο καθαροτατο.
  4. Μπορούμε να το αλατίσουμε μετα το 2ο στράγγισμα.
  5. Μπορειτε, επισης, να ριξετε μεσα αλατι, 1 σκ. Σκορδο λιωμενη, λιγο μαιδανο ψιλοκομμένο και αυτο το βουτυρο και εχουμε ένα βουτυρο μυρωδατο.
  6. Το βαζουμε στο ψυγειο η στην καταψυξη για να εχουμε,να το βαλουμε επανω σε ψητο κρεας και σε φρεσκο ψωμι .

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν σας κοπεί η κρέμα γάλακτος στο χτύπημα και δεν έχετε βάλει ακόμη μέσα ζάχαρη, μην την πετάτε, εξακολουθήστε να την χτυπάτε με το μίξερ, ώσπου να γίνει βουτυρο.

Σχόλια
Σχόλιο από georgia2783 , Τετάρτη, 09 Μάιος 2012
ΜΠαβω Λιανα με εσωσες!!!!!σου ειχα πει,οτι μια μερα πεταξα 6 κουτια που δεν μου πετηχε,μαλλον εφτεγε ο καιρος,γιατη αυτω που λενε εδω για της γηναικα,δεν ισχυει,για μενα!χαχχα Ακομα μαθενουμε ;=))))
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 09 Μάιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τόσο εύκολο είναι να φτιάξει κανείς το δικό του-σπιτικό βούτυρο??
Μπράβο Μπιάνκα!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή