Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Yankees' DJ LeMahieu Scratched From Starting Lineu
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:44
Fernando Tatis Jr. Can take Trevor Bauer Deep, Tau
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Newbie Mekhi Becton Is made up of Presently Stated
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:43
Barcelona's Griezmann Fixed in the direction of be
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:42
Vrabel 'Absolutely Enthusiastic' toward Insert Jon
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Jaguars Fixed In the direction of Generate toward
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Ja'Marr Chase Functions With Previous All-Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:40
Peyton Manning Clears the Air upon How he Qualifie
tyydtgfHdrygtdft 8.10.2021 6:37
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2476-keikmhlopita1.jpg
Κέικ μηλόπιτα



Βούτυρο Σπιτικό

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 06 Μάιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Φτιάχνουμε σπιτικό βούτυρο από κρέμα γάλακτος .

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
130 γρ βούτυρο
  •    400 γρ κρεμα γαλακτος με 30% λιπαρά
  •    λιγο αλατι ,αν το θελουμε αλατισμενο
Οδηγίες
  1. Χτυπατε το βούτυρο για 15 λεπτα περιπου.
  2. Αυτο τωρα αρχιζει και χωριζεται απο το νερο του.
  3. Στραγγιζουμε το πρωτο νερο και συνεχιζουμε παλι το χτυπημα, ξαναστραγγιζουμε το νερο και εχουμε το βουτυρο καθαροτατο.
  4. Μπορούμε να το αλατίσουμε μετα το 2ο στράγγισμα.
  5. Μπορειτε, επισης, να ριξετε μεσα αλατι, 1 σκ. Σκορδο λιωμενη, λιγο μαιδανο ψιλοκομμένο και αυτο το βουτυρο και εχουμε ένα βουτυρο μυρωδατο.
  6. Το βαζουμε στο ψυγειο η στην καταψυξη για να εχουμε,να το βαλουμε επανω σε ψητο κρεας και σε φρεσκο ψωμι .

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν σας κοπεί η κρέμα γάλακτος στο χτύπημα και δεν έχετε βάλει ακόμη μέσα ζάχαρη, μην την πετάτε, εξακολουθήστε να την χτυπάτε με το μίξερ, ώσπου να γίνει βουτυρο.

Σχόλια
Σχόλιο από georgia2783 , Τετάρτη, 09 Μάιος 2012
ΜΠαβω Λιανα με εσωσες!!!!!σου ειχα πει,οτι μια μερα πεταξα 6 κουτια που δεν μου πετηχε,μαλλον εφτεγε ο καιρος,γιατη αυτω που λενε εδω για της γηναικα,δεν ισχυει,για μενα!χαχχα Ακομα μαθενουμε ;=))))
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 09 Μάιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Τόσο εύκολο είναι να φτιάξει κανείς το δικό του-σπιτικό βούτυρο??
Μπράβο Μπιάνκα!!!!!!
Μεταφορά στην κορυφή