Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Kansas Metropolis Chiefs at Contemporary Orleans
David77 8.1.2021 6:33
Is it year for the Patriots toward get started
David77 8.1.2021 6:32
Charvarius Ward guarantees his self-proclaimed
David77 8.1.2021 6:31
Charvarius Ward ensures his self-proclaimed lumpis
David77 8.1.2021 6:27
Knee-Jerk Reactions: Colts employ huge minute 50 %
David77 8.1.2021 6:27
Cowboys vs. 49ers ultimate problems short article
David77 8.1.2021 6:25
Bengals waive Takk McKinley and minimize Ohea
David77 8.1.2021 6:24
Panthers vs Lions: 4 issues with Delight of Detroi
David77 8.1.2021 6:24
Countless numbers demonstrate up for AFC East winn
David77 8.1.2021 6:22
Broncos announce 7 days 11 will be remaining house
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:46
Falcoholinks: All the Falcons information oneself
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:45
Jaguars husband or wife with Duval County Manager
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:45
Silver Minings: Postgame response just after Raide
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:43
2020 Houston Texans Activity Working day Reside: T
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:42
The Steelerschecklist of harm grows likely into 7
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:41
Seahawks GM John Schneider incorporates performed
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:40
Pod-TST: Recuperating against Rams reduction towar
AlrgoCeEe 26.12.2020 1:38
Panthers 23 Falcons 16: 8 winners versus Carolina
Jeremiah 3.12.2020 9:22
Bengals cornerback Adam Jones pleads guilty to
Jeremiah 3.12.2020 9:21
Teams without a bye have a tough road to the Super
Jeremiah 3.12.2020 9:20
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2940-kokoretsi.jpg
Κοκορέτσι



Charlotte με βερίκοκα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 30 Νοέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Υπέροχη σαρλότ σε ιδιαίτερο σχήμα. Αντί για τα γνωστά μπισκότα τριγύρω, βάζουμε ρολά από παντεσπάνι.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

          παντεσπάνι

  • 5  Αυγά χωριστά
  • 5 κουταλιές ζεστό νερό
  • 1 Βανίλια
  • 175 γρ Αλεύρι
  • ½ κουταλάκι γλυκού Μπέικιν πάουντερ
  •  225 γρ Ζάχαρη  

             Γέμιση

  • 9 φύλλα Ζελατίνη
  • 12 μισά Βερίκοκα   κονσέρβα
  • 500 γρ Μασκαρπόνε
  • 150 γρ Γιαούρτι στραγγιστό
  • 175 μλ Βερίκοκο χυμός
  • 200 γρ Μαρμελάδα βερίκοκο
  • 1 ζελέ οχι μέ χρώμα
  • 2 κ,σ ζάχαρη  Zucker
  • 250 ml Βερίκοκο χυμός  από τήν κονσέρβα
Οδηγίες

  1. Προθερμάνετε το φούρνο κέικ στους 200 ° C άν έχουμε μέ τόν αέρα στους 180 °).    
  2. Για το παντεσπάνι: Χωρίστε τα αυγά. Χτυπάμε τούς κρόκους μέ 150 γρ ζάχαρη, 5 κουταλιές ζεστό νερό και τη ζάχαρη βανίλια να αφρατέψουν.
  3. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να σφίξουν και να προσθέσετε στούς κρόκους
  4. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το προσθέτουμε στό μίγμα εναλλάξ μέ τό ασπράδι μαρέγκα που ανακατεύουμε ελφρά νά ενωθούν    
  5. Απλώστε τη ζύμη σε ένα ταψί μέ λαδόκολλα έτσι καλά καί ομοιόμορφα. ψήστε γιά 20 λεπτά και το    βγάζουμε το παντεσπάνι, πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη  μια πετσέτα.   καί ρίχνουμε επάνω τό παντεσπάνι τραβάμε αμέσως τήν λαδόκκολα
  6. Τυλίξτε το κέικ μέ τήν πετσέτα.σέ ένα σφιχτό ρολό      
  7. Για τη γέμιση,  βάζουμε τη ζελατίνη σέ κρύο νερό. Κόβουμε σέ κύβους τό βερίκοκο.  
  8. Τυρί μασκαρπόνε, το γιαούρτι, 75 γραμμάρια ζάχαρη και τόν χυμό βερίκοκου τά ανακατεύουμε ρίχνουμε καί τό βερίκοκο ανακατεύουμε καλά  
  9. Στύβουμε τήν ζελατίνη ρίχνουμε καί 3 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό νά διαλυθεί και τήν ρίχνουμε στό μίγμα μέ τό τυρί και ανακατεύουμε.    
  10. Ξετυλίγουμε τό παντεσπάνι και αλείφουμε μέ ένα πινέλο μέ τήν μαρμελάδα, τό τυλίγουμε πάλι σέ ρολό. Στη συνέχεια τό κόβουμε  χοντρές φέτες. σε 2 εκατοστά ή μία    
  11. Σέ Ένα μπολ (1,5 - 2 λίτρα), βάζουμε μεμβράνη έτσι πού νά είναι καλά ντυμένη καί τώρα τήν ντύνουμε καλά  όσο το δυνατόν πληρέστερα χωρίς μεγάλα κενά μέ τις φέτες από τό παντεσπανι
  12. Ρίχνουμε τό μίγμα τυρί μέσα καί βάζουμε επάνω πάλι από τίς φέτες παντεσπάνι τό βάζουμε γιά 4 ώρες.στό ψυγείο  
  13. Μετά βάζουμε μία πιατέλα επάνω  καί αναποδογυρίζουμε, βγάζουμε τήν μεμβράνη  κάνουμε τόν ζελέ όπως λέη στό πακετάκι αλλά μέ 2 κ,σ ζάχαρη    Zucker, 250 ml Βερίκοκο χυμός   από τήν κονσέρβα καί αλείφουμε από έξω τήν  τούρτα μας      

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 04 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Άλλη μια υπέροχη δημιουργία σου και χωρίς ιδιαίτερα σχόλια!!!!!!!!!!!!!!!!
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 04 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εντυπωσιακότατο γλύκισμα!! Μπράβο Bianka!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 04 Δεκέμβριος 2010
Πολύ καλή ! άριστη θα έλεγα αν ήξερα τι ζάχαρη είναι η zucker; και που μπορώ να την βρώ;και το ζελέ δίχως χρώμα που θα το βρώ;
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 04 Δεκέμβριος 2010
Ειρηνη μου η Zucker ειναι απλα η ζαχαρη η ασπρη που ξερουμε ολοι απλα ξεχασα να το σβησω οταν την μεταφραζα τη νσυνταγη
αν δεν βρης ζελε χωρις χρωμα να ζεστανης απλα μαρμελαδα βερυκοκο περασε την απο το τριπιτο για να μην εχει μεσα τα κομματια φρουτο και μετα με ενα πινελο να την αλοιψης
εγω βαζω απο τον ζελε μονο και μονο να εχει μια γυαλαδα η τουρτα απο εξω
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 04 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ καλη και αυτη η εκδοχη της σαρλοτ,λιγο μπελαλιδικη αλλα το αξιζει.
Μεταφορά στην κορυφή