Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Charlotte με βερίκοκα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 30 Νοέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Υπέροχη σαρλότ σε ιδιαίτερο σχήμα. Αντί για τα γνωστά μπισκότα τριγύρω, βάζουμε ρολά από παντεσπάνι.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

          παντεσπάνι

  • 5  Αυγά χωριστά
  • 5 κουταλιές ζεστό νερό
  • 1 Βανίλια
  • 175 γρ Αλεύρι
  • ½ κουταλάκι γλυκού Μπέικιν πάουντερ
  •  225 γρ Ζάχαρη  

             Γέμιση

  • 9 φύλλα Ζελατίνη
  • 12 μισά Βερίκοκα   κονσέρβα
  • 500 γρ Μασκαρπόνε
  • 150 γρ Γιαούρτι στραγγιστό
  • 175 μλ Βερίκοκο χυμός
  • 200 γρ Μαρμελάδα βερίκοκο
  • 1 ζελέ οχι μέ χρώμα
  • 2 κ,σ ζάχαρη  Zucker
  • 250 ml Βερίκοκο χυμός  από τήν κονσέρβα
Οδηγίες

  1. Προθερμάνετε το φούρνο κέικ στους 200 ° C άν έχουμε μέ τόν αέρα στους 180 °).    
  2. Για το παντεσπάνι: Χωρίστε τα αυγά. Χτυπάμε τούς κρόκους μέ 150 γρ ζάχαρη, 5 κουταλιές ζεστό νερό και τη ζάχαρη βανίλια να αφρατέψουν.
  3. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να σφίξουν και να προσθέσετε στούς κρόκους
  4. Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το προσθέτουμε στό μίγμα εναλλάξ μέ τό ασπράδι μαρέγκα που ανακατεύουμε ελφρά νά ενωθούν    
  5. Απλώστε τη ζύμη σε ένα ταψί μέ λαδόκολλα έτσι καλά καί ομοιόμορφα. ψήστε γιά 20 λεπτά και το    βγάζουμε το παντεσπάνι, πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη  μια πετσέτα.   καί ρίχνουμε επάνω τό παντεσπάνι τραβάμε αμέσως τήν λαδόκκολα
  6. Τυλίξτε το κέικ μέ τήν πετσέτα.σέ ένα σφιχτό ρολό      
  7. Για τη γέμιση,  βάζουμε τη ζελατίνη σέ κρύο νερό. Κόβουμε σέ κύβους τό βερίκοκο.  
  8. Τυρί μασκαρπόνε, το γιαούρτι, 75 γραμμάρια ζάχαρη και τόν χυμό βερίκοκου τά ανακατεύουμε ρίχνουμε καί τό βερίκοκο ανακατεύουμε καλά  
  9. Στύβουμε τήν ζελατίνη ρίχνουμε καί 3 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό νά διαλυθεί και τήν ρίχνουμε στό μίγμα μέ τό τυρί και ανακατεύουμε.    
  10. Ξετυλίγουμε τό παντεσπάνι και αλείφουμε μέ ένα πινέλο μέ τήν μαρμελάδα, τό τυλίγουμε πάλι σέ ρολό. Στη συνέχεια τό κόβουμε  χοντρές φέτες. σε 2 εκατοστά ή μία    
  11. Σέ Ένα μπολ (1,5 - 2 λίτρα), βάζουμε μεμβράνη έτσι πού νά είναι καλά ντυμένη καί τώρα τήν ντύνουμε καλά  όσο το δυνατόν πληρέστερα χωρίς μεγάλα κενά μέ τις φέτες από τό παντεσπανι
  12. Ρίχνουμε τό μίγμα τυρί μέσα καί βάζουμε επάνω πάλι από τίς φέτες παντεσπάνι τό βάζουμε γιά 4 ώρες.στό ψυγείο  
  13. Μετά βάζουμε μία πιατέλα επάνω  καί αναποδογυρίζουμε, βγάζουμε τήν μεμβράνη  κάνουμε τόν ζελέ όπως λέη στό πακετάκι αλλά μέ 2 κ,σ ζάχαρη    Zucker, 250 ml Βερίκοκο χυμός   από τήν κονσέρβα καί αλείφουμε από έξω τήν  τούρτα μας      

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 04 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Άλλη μια υπέροχη δημιουργία σου και χωρίς ιδιαίτερα σχόλια!!!!!!!!!!!!!!!!
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 04 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Εντυπωσιακότατο γλύκισμα!! Μπράβο Bianka!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 04 Δεκέμβριος 2010
Πολύ καλή ! άριστη θα έλεγα αν ήξερα τι ζάχαρη είναι η zucker; και που μπορώ να την βρώ;και το ζελέ δίχως χρώμα που θα το βρώ;
Σχόλιο από Bianka , Σάββατο, 04 Δεκέμβριος 2010
Ειρηνη μου η Zucker ειναι απλα η ζαχαρη η ασπρη που ξερουμε ολοι απλα ξεχασα να το σβησω οταν την μεταφραζα τη νσυνταγη
αν δεν βρης ζελε χωρις χρωμα να ζεστανης απλα μαρμελαδα βερυκοκο περασε την απο το τριπιτο για να μην εχει μεσα τα κομματια φρουτο και μετα με ενα πινελο να την αλοιψης
εγω βαζω απο τον ζελε μονο και μονο να εχει μια γυαλαδα η τουρτα απο εξω
Σχόλιο από hrisag , Σάββατο, 04 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ καλη και αυτη η εκδοχη της σαρλοτ,λιγο μπελαλιδικη αλλα το αξιζει.
Μεταφορά στην κορυφή