Cinnabon
- 200γρ γάλα χλιαρό ,
- 15 γρ Μαγια ξερή ,
- 2αυγα,
- 4κ σ ζάχαρη ,
- 3 κ σ βουτυρο θερμοκρασία δωματίου
- αλεύρι 800-1000 γρ ....
γέμιση
- βούτυρο , ζάχαρη, κανέλα όσο μας αρέσει
για την κρέμα
- 1 τυρί Philadelphia
- 150 γρ. ζάχαρη αχνη
- Φτιάχνουμε τη ζύμη , όπως και στα τσουρέκια, βάζουμε να φουσκώσει καπου μια ώρα.
- Μετα ανοίγουμε ενα φύλλο μεγάλο λεπτό πασπαλίζουμε με βουτυρο, ζάχαρη και κανέλα όσο θελουμε και κανουμε σαν κορμό μια λωρίδα και κόβουμε σε φετες 2-3 εκ. το καθένα.
- Ψήνουμε στους 180 για 40-45' και οταν ειναι ζεστά, παίρνουμε τυρί Philadelphia και ζάχαρη άχνη 150 γρ ανακατευουμε κ βάζουμε απο πανω στα ζεστά Cinna Bonn.