Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Cinnabon

recipe image
Προστέθηκε απόΝει, Τρίτη, 06 Ιανουάριος 2015 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Αγαπημένο γαλλικό γλυκό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 200γρ γάλα χλιαρό ,
  • 15 γρ Μαγια ξερή ,
  • 2αυγα,
  • 4κ σ ζάχαρη ,
  • 3 κ σ βουτυρο θερμοκρασία δωματίου
  • αλεύρι 800-1000 γρ ....

γέμιση

  • βούτυρο , ζάχαρη, κανέλα όσο μας αρέσει

για την κρέμα

  • 1 τυρί Philadelphia
  • 150 γρ. ζάχαρη αχνη
Οδηγίες
  1. Φτιάχνουμε τη ζύμη , όπως και στα τσουρέκια, βάζουμε να φουσκώσει καπου μια ώρα.
  2. Μετα ανοίγουμε ενα φύλλο μεγάλο λεπτό πασπαλίζουμε με βουτυρο, ζάχαρη και κανέλα όσο θελουμε και κανουμε σαν κορμό μια λωρίδα και κόβουμε σε φετες 2-3 εκ. το καθένα.
  3. Ψήνουμε στους 180 για 40-45' και οταν ειναι ζεστά, παίρνουμε τυρί Philadelphia και ζάχαρη άχνη 150 γρ ανακατευουμε κ βάζουμε απο πανω στα ζεστά Cinna Bonn.

Λίγα μυστικά ακόμα

 

Σχόλια
Σχόλιο από gaknis , Δευτέρα, 12 Ιανουάριος 2015 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
τελειο
Σχόλιο από Farfalla , Τετάρτη, 14 Ιανουάριος 2015 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Fenetai api8ano! 8a to dokimaso amesa afto to sav/ko! Mono mia erotisi: afou kopsoume ta komatia ta vazoume apef8eias ston pro8ermasmeno fourno i' ta skepazoume kai afta gia na ksanafouskosoun, opos kanoume kai me ta tsourekia?
Σχόλιο από Hlianna , Τετάρτη, 14 Ιανουάριος 2015
Άφησέ τα να φουσκώσουν ξανά και μετά τα ψήνεις
Μεταφορά στην κορυφή