Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Plasmolifting Σωλήνες PRP
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:09
With Fournette Back again, How Massive of a Will
Rickey 16.8.2021 6:35
What Are The Saints Strongest Employment Likely In
Rickey 16.8.2021 6:35
Vrabel Ranks Amongst Belichick's Most straightforw
Rickey 16.8.2021 6:34
Kansas Metropolis Chiefs Exchange for Baltimore
Rickey 16.8.2021 6:33
2022 WR Kevin Thomas Announces Greatest 5
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Keep an eye on with Bengals O
Rickey 16.8.2021 6:32
3 Storylines towards Observe with Bengals OTAs Loo
Rickey 16.8.2021 6:31
Who is Highest Possibly toward Incorporate a Break
Rickey 16.8.2021 6:30
Costs Dion Dawkins towards To start with Qualified
Rickey 16.8.2021 6:29
Απ:NFL reinstates Cowboys Aldon Smith, who las...
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
jiuer7845 7.8.2021 13:08
Απ:Μπισκότα πραλίνας
jiuer7845 7.8.2021 13:06
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Re: Как создать новую тему в crpsc.org.br ??
jiuer7845 7.8.2021 13:01
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Cookies βάφλες με Αμαρέτο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 27 Οκτώβριος 2013
none
Περιγραφή

Μπισκοτάκια αμαρέτο, φτιαγμένα στην βαφλιέρα!

Συστατικά
  •    180 γρ αλεύρι.
  •    60 γρ ζάχαρη.
  •    80 γρ μαρζιπαν
  •    100 γρ βούτυρο η βιτάμ
  •    4 κ. σ. Αμαρέτο λικέρ
  •    4 βανίλιες
  •    1 αυγό
  •    7 γρ. μπεικιν πάουντερ
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε κάδο του μίξερ το αλεύρι με το μπεικιν ανακατεύουμε λιγο ,ρίχνουμε τη ζάχαρη και ξανανακατεύουμε. Ρίχνουμε την μαρζιπαν σε μικρά κομματάκια ,τις βανίλιες ,το βούτυρο και το αυγό.    Χτυπάμε με το μίξερ και ρίχνουμε το λικέρ.   Χτυπάμε το μίγμα για λίγα λεπτά ( γυαλίζει λίγο το μίγμα )
  2. Βάζουμε την βαφλιερα να κάψει καλά. Βάζουμε με ένα κ,γλ. από το μίγμα και ψήνουμε τα μπισκοτάκια μας.
  3. Τα βάζουμε επάνω σε σχάρα να κρυώσουν καλά.
  4. Κρατάνε στο ψυγείο για 15 ημέρες

 

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή