Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

KAMPALA ILLUMINATI NO BLOOD SHEDDING+27788676511 I
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:52
+27788676511 UGANDA JOIN ILLUMINATI IN KAMPALA How
makambasimon32@gmail.com 4.12.2022 12:51
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Creme caramel με ουίσκι και κρέμα γάλακτος

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Σάββατο, 31 Μάιος 2014
none
Περιγραφή

Κρεμ καραμέλ διαφορετική και πολύ νόστιμη.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες

Για την κρέμα:

  • 1 λιτρο γαλα φρεσκο
  • 7 αυγα
  • 1 ποτηρι ζαχαρη
  • 200 γρ.κρεμα γαλακτος
  • 3 βανιλιες

Για την καραμέλα:

  • 1 1/2 ποτηρι ζαχαρη
  • 1 ποτηρι νερο
  • 1 σφηνάκι ουϊσκι
Οδηγίες
  1. Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη. Βραζουμε το γαλα, ριχνουμε μεσα στο γαλα την κρεμα και τα χτυπημενα αυγα.
  2. Κανουμε την καραμελα με τα 3 υλικα μας και αδειαζουμε μεσα σε φορμα η φορμακια, κουναμε τη φορμα μας ετσι ωστε να παει η καραμελα και στα τοιχωματα
  3. Βαζουμε σε ενα αλλο ταψι νερο που να καλυπτει τα 2/3 της φορμας μας και τοποθετουμε μεσα την φορμα μας.
  4. Ψηνουμε σε 180 βαθμους για 60 λεπτα, αφηνουμε να κρυωσει καλα και μετα ξεφορμαρουμε.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή