Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Buy fake Canadian banknotes
scottbowerss032 6.8.2022 10:20
Απ:Μέτρημα υλικών
Hlianna 13.7.2022 23:24
Απ:Συνταγές light
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:20
Απ:Σχολιάζουμε στον κατάλληλο χώρο!
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:13
Απ:Φωτογραφίες στα σχόλια των συνταγών μας ( Ν...
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:12
Απ:χρηστες κ συνταγες τους
cekkekarze@biyac.com 9.9.2021 12:11
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:03
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
jiuer7845 7.8.2021 13:00
Απ:Ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα!
M_nis27 8.3.2021 19:44
Απ:Μέτρημα υλικών
M_nis27 8.3.2021 19:20
Απ:Πως να κάνω μια τούρτα?
abhikhurana 22.7.2020 4:51
Απ:Αφιερώνω
mihirmane 5.6.2020 6:36
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 26.3.2020 0:48
Απ:Γιορτή !
M_nis27 26.3.2020 0:44
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
M_nis27 26.3.2020 0:21
Απ:Mικρές και σύντομες συνταγές
M_nis27 16.3.2020 17:29
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
M_nis27 16.3.2020 16:58
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
M_nis27 16.3.2020 10:07
Απ:Να σας γνωρίσω τον Κύριο;
Bianka 1.1.2020 21:45
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
shubhupatil 8.7.2019 11:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Creme Fraiche πώς την φτιάχνουμε

recipe image
Προστέθηκε απόTatianakie, Σάββατο, 10 Μάρτιος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Η γεύση της μοιάζει με το γιαούρτι και είναι πολύ καλό συνοδευτικό σε «βαριά γλυκά», την χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε κρέμες, για φαγητά και για γλυκά μα το σημαντικότερο είναι ότι.... τη φτιάξαμε εμείς!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Φτιάχνει
Ίση ποσότητα με αυτή που βάλαμε σε κρέμα
  • 2 φλυτζάνια τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές σούπας ξινόγαλο
Οδηγίες
  1. Σε ένα γυάλινο βάζο αποστειρωμένο ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το ξινόγαλο και τα ανακατευουμε με ένα κουτάλι καλά
  2. παίρνουμε ένα φίλτρο καφετιέρας και σκεπάζουμε το στόμιο του βάζου πιάνοντάς το με ένα λαστιχάκι
  3. βάζουμε το βάζο σε μέρος ζεστό 20-24 βαθμούς Κελσίου για 24 ώρες
  4. Στις 24 ώρες το ανοίγουμε και η κρέμα μας είναι ήδη έτοιμη!
  5. Την βάζουμε και στο ψυγείο για ακόμα 24 ώρες κι έχουμε μια κρέμα που είναι σταθερή και δεν τρέχει!
Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ ωραια συνταγη για να κανουμε την κρεμα μονοι μας την βαζουμε σε ολα τα φαγητα αλλα κανουμε και γλυκα!!!!!
Μπραβο Tatianakie
Σχόλιο από eleni_p , Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ωραία ιδέα!
Σχόλιο από Tatianakie , Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012
παιδιά είναι πολύ χρήσιμη!!!! την έβαλα σε ομελέτα, την έβαλα σε μπεσαμελ!, την έβαλα σε κρέπες!!! δίνει άλλη γεύση!!!!!
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 12 Μάρτιος 2012
Ιδανική για φουρνοπατάτες, που τις αλείφουμε με λίγο βουτυράκι και μετά πάνω την κρέμα και λίγο σχινόπρασο!!Μούρλια είναι!
Σχόλιο από mpia , Σάββατο, 07 Απρίλιος 2012
θα την δοκιμασω την ωραια κρεμα σου στο εμφανισημο σταφυδοψωμο !!!
Μεταφορά στην κορυφή